3 činjenice o braku koje niko ne pominje! - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

3 činjenice o braku koje niko ne pominje!

Vjerovatno ste mislile da stvari stoje drugačije…

Foto: Shutterstock

Mnoge devojke imaju pogrešne ideje o braku. Brak nije citat iz bajke: “Živeli su srećno do kraja života!”. Pre će biti: “Borili su se za sreću do kraja života!”…

Ovo su 3 opasne istine koje morate da znate pre udaje:

1. Brakom nećeš “vezati” voljenu osobu do kraja života uz sebe

Brak nije garancija da će voljena osoba ostati uz vas, bez obzira na sve. Opasnost da vas muž napusti ista je kao i kada ste bili u vezi. Vaš partner nije obavezan da sa vama ostane do kraja života. Ako se oseća loše u braku i želi da ode – on će to i uraditi. Brak ne daje nikakve garancije. Sada ste više na nepoznatom i opasnom terenu nego kada ste u vezi.

Brak je naporan rad, borba za sreću i napredak.

2. Brak neće rešiti bilo koji tvoj problem

Ako je vaša veza na klimavim nogama, brak je neće spasiti. Brak nije čarobni štapić koji će rešiti i popraviti sve; to samo ti i tvoj partner možete da uradite.

Ako želiš da ceo život provedeš pored te osobe, onda uđi u bračnu zajednicu. Ne venčavaj se ako želiš da se rešiš usamljenosti ili da se udaš jer su to uradile tvoje drugarice.

Ako mislite da ste venčavanjem sve rešili, grdno se varate. Brak nije samo medeni mesec. Pred vama su ozbiljni problemi iz ozbiljnog života, koje možete rešiti samo napornim radom da bi vaša zajednica opstala.

Da bi vaša  ljubav opstala, morate više da se trudite. Time što ste se venčali niste zauvek dokazali ljubav, ona se mora dokazivati i dalje u braku – čak i više nego inače.

Međutim, ako istinski volite osobu sa kojom ste u bračnoj zajednici ništa nije teško i nemoguće.

Danas objavljeno

RAZVODI, SMRTI, BOLESTI! OVAKO sada izgledaju zvezde serije BEVERLI HILS!

Zeljka

ROBERT DE NIRO se povrijedio TOKOM SNIMANJA!

Zeljka

Evo kako da vam PETUNIJE raskošno cvjetaju do PRVIH MRAZEVA

Zeljka

Ostavite komentar