250 evra za odrezak kod "Salt Baea", mušterije: "Jeftinije je da odletiš do Turske" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

250 evra za odrezak kod “Salt Baea”, mušterije: “Jeftinije je da odletiš do Turske”

Poznati turski kuvar Nusret Gokće (Gökçe) nedavno je otvorio restoran u Londonu, a nedugo zatim isprozivan je na društvenim mrežama jer su cene u ovom ugostiteljskom objektu “paprene”.

Jedan od posetilaca restorana podelio je fotografiju računa sa vidljivim cenama pića i hrane u restoranu.

Primera radi, dve Koka-Kole koštaju 21 evro, dok četiri Red Bula koštaju 52 evra.

“Zlatni odrezak” u Nusretovom restoranu košta gotovo 750 evra.

Nezadovoljni posetioci pisali su da su za manje novca jeli mnogo bolje meso, kao i da nisu zadovoljni atmosferom i uslugom u Nusretovom restoranu.

“Jeftinije je da odletiš do Turske i tamo da jede”, “Strašno, jeo sam za manje para bolju hranu”, samo su neki od negativnih komentara.

Danas objavljeno

Zvanično oborio sve rekorde: On je najpopularniji muzičar na svijetu

Zeljka

“Please Please Me”: 60 godina prvog albuma Bitlsa

Zeljka

Hit sa Tiktoka: Polomljeno rumenilo možete lako popraviti, treba vam samo jedan sastojak

Zeljka

Ostavite komentar