10. Marta 2021.

25 GODINA LARE KROFT: Najpoznatija heroina gejminga dobija novo poglavlje, čekamo i zvaničnu najavu!

Big Portal

Ako je Square Enix rastrzan između epskog neuspeha Avendžersa i mnogobrojnih projekata na kojima u ovom trenutku radi, Lara je Lara – mora biti mesta i vremena za nju!

Ako je verovati Microsoft prodavnici igara nova Larina avantura upakovana je u mega paket, koji sadrži tri kompletne igre sa svim dodacima – Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb Raider, koje su izdate od 2013. do 2018. godine.

Ime trilogije biće zvanično Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy i doneće sve bonus misije, sve izdate DLC-ove, svu dodatnu opremu, oružje, karte i druge elemente, koji su ikad zvanično objavljeni za Larine tri najuspešnije avanture. Prema oznakama na Windows Store-u igra Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy biće nam dostupna već 18. marta, što je vrlo blizu, a osim za Windows 10 i Xbox konzole paket očekujemo i za PlayStation 4 i eventualno PlayStation 5, ali ne sa posebnim unapređenjima.

Ne očekujemo da je bilo šta od gejmpleja sređivano u smislu dorade tekstura ili bogatijeg i drugačijeg načina igranja, jer su ovo tehnički vrlo dobre, ispolirane i odlično ocenjene igre, ali će ovo biti prilika da fanovi, koji nisu kupili neku od igara sad to učine po nižoj ceni za mega paket sve tri igre.

Nova Larina avantura je u izradi i povodom proslave 25 godina postojanja gospođice Kroft to su potvrdili i Crystal Dynamics i Square Enix, ali nemamo ni najmanju naznaku toga kad bi ta igra mogla da se pojavi i da li će biti novo priče u poglavlju, o kojem sad pričamo ili remaster neke od prethodnih avantura.

Nama je OK i jedna i druga varijanta, ako u bilo kojoj od njih Lara Kroft konačno bude imala oba pištolja i više ličila na Tomb Raider III i posebno na Tomb Raider: The Last Revelation!

Šta vi kažete, Lara Kroft – da ili ne?

(MONDO)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare