2020 Kawasaki Ninja 650 - BIGportal.ba
Auto-moto Motori

2020 Kawasaki Ninja 650

Kawasaki je svoj popularni Ninja 650 model sredio za 2020, a sposobni motocikl sada uz pristojne performanse nudi i savremene dodatke poput instrument table poslednje generacije, mogućnost povezivanje preko Bluetooth-a i novi stilski izgled.

Ninja 650 je 2017. stigao kao zamena za stari ER-6F i odmah se nametnuo na tržištu.

Sada, japanska mašina donosi 10,9-centimetarsku TFT instrument tablu, uz mogućnost povezivanja s njom preko posebne aplikacije za “pametne telefone”, koja uključuje i GPS opciju.

Tu su i nova LED svetla, napred i pozadi, kao i Dunlop Sportmax Roadsport 2 pneumatici u standardnom izdanju. Motocikl sada ima “oštriji” stilski izgled koji je više u skladu sa firminim sportskijm ZX-6R i Ninja 400 modelima. Sedište za suvozača je takođe redizajnirano i nudi veću udobnost.

Paralelni twin motor nudi 67 KS i 66,6 Nm maksimalnog obrta i nepromenjen je u odnosu na prethodnu verziju. Kao i čelična trelis šasija. U opciji su i nove kombinacije boja: zeleno-crna, crna i belo-crna.

Cena za sada nije poznata, ali je jasno da će Kawasaki želeti da ona bude što konkurentnija.

Očekuje se i Performance i Tourer verzije. Performance bi trebalo da dođe sa Akrapovič izduvom i zatamnjenim vetrobranskim staklom, a Tourer će ponuditi bočne kofere i vetrobransko staklo veće visine.

Izvor: Moto-berza

Danas objavljeno

Tragom Australa: Kako Renault bira imena za svoje modele

Vanja A

Zimska bajka: Samo 14 primjeraka ekskluzivnog Rolls-Royce Cullinana

Vanja A

Kupuju domaće: Koji su najprodavaniji automobili na velikim europskim tržištima

Vanja A

Ostavite komentar