11. Juna 2019.

2020 Fiat Toro i Fiat Argo Selection

Big Portal

Fiat je na brazilskom tržištu za modelsku godinu 2020 proširio paletu raspoloživih verzija pick-up vozila Toro, a istovremeno je predstavio i novo specijalno izdanje hatchbacka Argo.

Toro sa baznim paketom opreme Endurance i 1.8 litarskim Flex motorom je sada dostupan i u kombinaciji sa 5-stepenim manuelnim menjačem, a na raspolaganju je i jeftinija varijanta Tora sa 2.0 litarskim turbo-dizel motorom.

Sem toga, Toro modelske godine 2020 je dobio i unapređeni multimedia sistem sa 7.0-inčnim ekranom, dodatnu zaštitu na prednjem braniku, kao i tri nove boje u paleti (Billet Silver, Deep Brown i Jazz Blue).

Rasploživi paketi opreme su i dalje Endurance, Freedom, Volcano i Ranch, uz opcioni S-Design paket (crni elementi na eksterijeru, zatamnjene oznake, crni enterijer).

U gami su motori 1.8 Flex, 2.4 Flex i 2.0 Diesel, a u nastavku možete pogledati listu svih ponuđenih verzija:

Fiat Toro Endurance 1.8 Flex MT 5

Fiat Toro Endurance 1.8 Flex AT 6

Fiat Toro Endurance 2.0 Diesel AT 9 4×4

Fiat Toro Freedom 1.8 Flex AT 6

Fiat Toro Freedom 1.8 Flex AT 6 S-Design

Fiat Toro Freedom 2.0 Diesel AT 9 4×4

Fiat Toro Freedom 2.0 Diesel AT 9 4×4 S-Design

Fiat Toro Volcano 2.4 Flex AT 9

Fiat Toro Volcano 2.0 Diesel AT 9 4×4

Fiat Toro Ranch 2.0 Diesel AT 9 4×4

Još jedan novitet je specijalna serija modela Argo, koji je urađen u partnerstvu sa Fudbalskim savezom Brazila.

Argo Selection je baziran na Argu 1.0 Drive, a biće ponuđen u ograničenom izdanju (samo 1.500 primeraka), uz petogodišnju fabričku garanciju.

U standardnoj opremi se između ostalog nalazi multimedia sistem sa 9.0-inčnim ekranom, elementi u sjajnoj crnoj boji, bočne crne trake, crni kontrastni retrovizori, posebne oznake edicije na B stubu, kao i Nike sportska torba.

Kupcima će se nuditi šest boja (Portofino Blue, Indianapolis Yellow, Banchisa White, Alaska White, Black i Gray), dok će cena biti saopštena naknadno.

Izvor:Autoblog.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare