2020 Cadillac XT5 - BIGportal.ba
Auto-moto Magazin Ostalo

2020 Cadillac XT5

Uz novi XT6 koji je predstavljen početkom godine, ovaj obnovljeni XT5 je još jedno Cadillacovo ovogodišnji osvježenje u SUV/crossover segmentu.

Uz novi XT6 koji je predstavljen početkom godine, ovaj obnovljeni XT5 je još jedno Cadillacovo ovogodišnji osvježenje u SUV/crossover segmentu.

Obnovljeni XT5 modelske godine 2020 je prvo prošlog meseca predstavljen u Kini, ali je sada na red došla i američka verzija.

Drastičnih vizuelnih izmena nema (aktuelni XT5 je inače promovisan u novembru 2015. godine), ali se ističu drugačiji alu točkovi, saćasta prednja maska, revidirani donji otvori za vazduh, hromirani detalji, novi retrovizori i zadnji spojler.

Tu su i doterani infotainment sistem, Wi-Fi hotspot, Apple CarPlay i Android Auto, HD zadnja kamera, sistem pomoći pri parkiranju, opcioni Night Vision, sistem za održavanje vozila u kolovoznoj traci i sistem za detekciju vozila u mrtvom uglu.

I američki kupci će dobiti 2,0 litarski četvorocilindrični turbo benzinac sa 237KS i 350 Nm (u paru sa 9-stepenim automatikom), a u ponudi ostaje i 3,6 litarski V6 sa 310KS i 367 Nm (takođe sa 9-stepenim automatskim menjačem).

Što se dimenzija tiče, XT5 je dugačak 4815 mm, širok 1903 mm, visok 1675 mm, međuosovinsko rastojanje iznosi 2857 mm, dok su točkovi od 18 do 20 inča.

Izvor: AutoBlog.rs

Danas objavljeno

Zašto žene ne mogu da posjete tajno japansko ostrvo uvršteno na Uneskovu listu svjetske baštine?

Zeljka

Megane Conquest – da li je ovo najpoželjniji Renault?

Zeljka

Uspjeli i bez srednje škole – Nikol Kidman se omaklo priznanje: “Smijem li to da kažem?”

Zeljka

Ostavite komentar