18-godišnja sestra slavnog muzičara slučajno se predozirala koktelom droga - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

18-godišnja sestra slavnog muzičara slučajno se predozirala koktelom droga

18-GODIŠNJA sestra zvijezde One Directiona koja je ranije ove godine preminula slučajno se predozirala koktelom kokaina, Xanaxa i Oksikodona, objavili su britanski mediji danas.

Teen Felicite pronađena je beživotna s “bijelim usnama” jutro nakon što je šmrkala kokain s prijateljicom. Hitna pomoć pohitala je u njezin stan u zapadnom Londonu u martu ove godine nakon što je pronađeno njezino tijelo, no bilo je prekasno i odmah je proglašena mrtva.

Резултат слика за Teen Felicite

Na sudu je otkriveno da je mlada influenserica, koju je na Instagramu pratilo gotovo 1,5 miliona ljudi, imala dugu istoriju korištenja droga nakon smrti majke Johannah koja je umrla od leukemije 2016. godine.

Rođaci su bili na današnjem saslušanju, no njezin brat Louis Tomlinson nije se pojavio, piše The Sun.

“Bila je to savršena oluja, Oksikodon, Alprazolam (Xanax) i kokain”, rekla je načelnica klinike, Shirley Radcliffe te dodala kako nije pronašla nijedan dokaz da je ovo bio smišljen čin kojim bi se okončao njezin život.

Tokom saslušanja njezin otac Mark Tomlinson rekao je kako je bila voljena kćerka i sestra koja se od rane dobi pokazala nestašnom i divnom s djecom.

“Bila je simpatična, brižna, vedra, strastvena, popularna i lijepa mlada dama”, dodao je. “Nedostaje svima koji su je znali i voljeli…”

Danas objavljeno

Knjiga pozajmljena pre 111 godina konačno vraćena biblioteci

Vanja A

Da li ste čuli za “ljudske budilnike”, oni su budili radnike nekad u Irskoj i Britaniji!?

Vanja A

Inspiracija za promjenu: 15 slavnih žena s najboljim šiškama svih vremena

Vanja A

Ostavite komentar