18 godina poslije smrti Rođe Raičevića, misterija se nastavlja! Komšije progovorile o koferu koji niko ne sme da otvori! - BIGportal.ba
Ex Yu

18 godina poslije smrti Rođe Raičevića, misterija se nastavlja! Komšije progovorile o koferu koji niko ne sme da otvori!

Sedmog oktobra 2019. navršiće se 18 godina od smrti pevača Rođe Raičevića, koji je još devedesetih stekao ogromnu popularnost.

Jedno vreme bio je član sastava “Rokeri s Moravu”, kao i orkestra Miše Mijatovića, a sarađivao je i sa brojnim velikim estradnim imenima. Nikada se nije ženio, ali se pričalo da je bio “platonski zaljubljen” u Bubu Miranović.

“Družili smo se na početku njegove karijere. Otišla sam za Toronto i putevi su nam se tad razišli. Bio je divan kolega. Ozbiljan, a opet zabavan u društvu. Volim njegovu boju glasa. Obavezno naručim neku njegovu pesmu kad sedim u kafani. Na taj način ga se setim”, rekla je svojevremeno Buba u jednom intervjuu.

Raičević je 7. oktobra 2001. u 44. godini pronađen mrtav u stanu u ulici 27. marta u Beogradu. Iako nikada nije službeno potvrđeno, šuškalo se da je preminuo od prekomerne doze nedozvoljene supstance. Takođe, njegovu smrt prati i jedna velika misterija – po njegov kofer koji se i dalje nalazi na istoj adresi, koliko je poznato, niko nikada nije došao.

“Taj kofer godinama stoji tu. Kažu da je Rođin. Niko još nije došao po njega, a mi ga ne diramo”, ispričala je jednom prilikom komšinica pokojnog pevača. “Iako je Rođa bio moj podstanar, maltene ga nisam ni poznavao.

Došao je u trenerci i predstavio se kao sportista, a ne kao pevač. Viđali smo se jednom mesečno, kada je plaćao kiriju. Komšije su mi pričale da su žene dolazile kod njega. Prethodnu noć Rođa je proveo s devojkom. Kada mu je pozlilo, pozvala je Hitnu pomoć. Kada su lekari stigli, on je već je bio mrtav. Devojka je potvrdila da je Rođa uzeo prekomernu dozu nedozvoljene supstance. Imao je samo 44 godine”, rekao je tada vlasnik stana u kome je Rođa živeo.

Izvor: Espreso.rs. Foto: Youtube / Printscreen

Danas objavljeno

Maja Šuput “pokorila” Zagreb u seksi izdanju

Vanja A

Kako je Krstinja izgledala prije 13 godina

Vanja A

Neda Ukraden u zebra uzorku pozirala s rokerom

Vanja A

Ostavite komentar