170 predmeta legendarnog frontmena grupe Prodidži prodato za skoro pola miliona - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

170 predmeta legendarnog frontmena grupe Prodidži prodato za skoro pola miliona

Odjeća, namještaj i muzičke nagrade koji su pripadali pokojnom pjevaču grupe Prodidži (The Prodigy) Kitu Flintu prodati su na aukciji za skoro 450.000 dolara, osam mjeseci nakon smrti muzičara.

Aukcijska kuća “Čefins” saopštila je da je na aukciji ponuđeno oko 170 predmeta, kako bi se pomoglo izmirivanje obaveza imovine. U saopštenju se navodi da je aukcija održana u četvrtak uveče i da je sakupljena suma prevazišla sva očekivanja.

“Vladala je velika zainteresovanost za sve predmete i zadovoljni smo što smo dostigli tu sumu u korist imovine”, dodaje se u saopštenju na Tviteru.

Tri MTV muzičke nagrade, koje je Flint dobio krajem devedesetih godina prošlog veka, prodate su za 16.000 funti, a za 8.500 funti krevet napravljen od hrastovine i čelika, u čijoj je izradi, navodno, učestvovao i muzičar.

Ikona britanskog rejv pokreta devedesetih godina prošlog veka, koji je otpevao hitove kao što su “Firestarter” i “Breed”, u martu je pronađen mrtav u svojoj kući u Engleskoj. Istragom je utvrđeno da je smrt nastupila vešanjem nakon korišćenja narkotika, ali nema dovoljno dokaza da se zvanično okarakteriše kao samoubistvo.

Flint je bio prepoznatljiv uglavnom po našminkanim očima i drečavo obojenoj kosi.

Izvor: Agencije/B92

Danas objavljeno

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Njena ljepota oduzima dah: Ovo je prva supruga Johnnyja Deppa za koju niko ne zna

Vanja A

Ostavite komentar