15 milijarderki koje su uvijek u centru pažnje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

15 milijarderki koje su uvijek u centru pažnje

Kao što dobro znate, poznate ličnosti su u centru pažnje gde god da se pojave, posebno ako se radi o mladim, lepim i bogatim damama…

One uvek plene pažnjom, bilo da su u pitanju glumice, pevačice, modeli ili jednostavno obične žene koje nemaju veze sa šou-biznisom. Neke od njih nalaze se na samom vrhu svoje profesije, zarađujući samostalno pravo bogatstvo tokom godina.

Mi smo odlučili da vam predstavimo listu koja je zapravo kombinacija svih ovih faktora. U pitanju su žene koje imaju sve – i lepotu, i bogatstvo, a mi izdvajamo petnaest najinteresantnijih.

15. Mari Besnier Beauvalot

Mari je sada u tridesetim godinama, a tokom života je uživala u brojnim privilegijama, zahvaljujući svom ocu i dedi. Njen deda je osnivač Besnije grupe, koja je danas poznata kao Lactalis, a bavi se prodajom i proizvodnjom mlečnih proizvoda. 2000.godine, Mari i njena braća su nasledila čitavu kompaniju, čija se vrednost sada procenjuje na dve i po milijarde dolara.

14. Tamara Ekleston

https://www.instagram.com/p/B5sjF29Ajja/?utm_source=ig_web_copy_link

Za Tamaru ste svakako čuli, jer je njen otac milijarder Berni Ekleston, britanski magnat koji je svoju slavu dostigao upravljanjem Formulom 1. Tamara svakako mnogo toga duguje svom ocu, ali je u svetu poznata svojom zaslugom, jer se bavila modelingom, a bila je i cenjena televizijska ličnost.

13. Perena Kej

Ovoj ženi mnogi zavide. Ona je lepa, ima gomilu novca i ostvarila je sve svoje želje kao veoma mlada osoba. Ona je postala milijarderka sa samo dvadeset i četiri godine. Iako mnogi tvrde da ona ima status milijarderke zbog porodičnih kompanija koje pripadaju njenom ocu, ona je veći deo svog bogatstva zaradila samostalno.

12. Šarlot Kasiragi

Italijanska industrijalka za koju možete veoma lako pomisliti da je model, ima plemićko poreklo. Šarlot uživa u luksuznom životu i ima sve što želi. Zapravo, ona je osma u redu za tron Monaka, ali se ipak bavi pisanjem i uredništvom. U slobodno vreme ona uživa u modi, modnim revijama i svemu što je za to vezano, a poznata je po besprekornom stilu.

11. Sara Blejkli

Ova američka milijarderka bliži se pedesetoj godini, što nikako ne znači da nije očaravajuće lepa. Plavokosa lepotica zapravo je jedna od najmoćnijih i najuticajnijih žena na svetu, koja je samostalno stekla celo svoje bogatstvo. Ona je zapravo osnivač brenda Spanks, čije su čarape nezaobilazni deo izgleda poznatih.

10. Džulija Luis Drajfus

Ona ima bogatstvo od čak 3,4 milijarde dolara, a mnogi se pitaju kako je došla do tog bogatstva, pošto je glumica i komičar. Zapravo, njen otac je milijarder, dok joj je deda bio uspešni biznismen.

9. Ana Šefer

Njeno bogatstvo vredi čak 3,4 milijarde dolara, a mnogi se pitaju kako je došla do tog bogatstva, pošto je drugorazredna glumica i komičar. Zapravo, njen otac je milijarder, dok joj je deda bio uspešni biznismen.

8. Erin Lauder

Za brend Estee Lauder ste sigurno čuli, a možda i za unuku osnivača brenda, Erin Lauder, koja je nakon završetka obrazovanja umešala prste u porodični biznis. Ona je stvorila i svoju nezavisnu kompaniju, koja se bavi proizvodnjom nameštaja i modnih dodataka.

7. Vaniš Mital

Vanišin otac je Lakšmi Mital, biznismen koji ima bogatstvo procenjeno na 16,4 milijarde dolara. On je veoma cenjena ličnost u svetu biznisa, kao i jedna od najuticajnijih i najmoćnijih osoba sveta. Njegova ćerka je poznata u nekim krugovima, ali je većina ljudi zna upravo zbog njega.

6. Dilan Loren

Ova žena je jednostavno predivna. S obzirom na to da je deo modnog sveta, nismo iznenađeni. Njen otac je čuveni modni dizajner Ralf Loren, pa su joj od samog starta praktično sva vrata bila otvorena. Dilan je ipak deo svog uspeha stvorila samostalno, kao vlasnica Dylan’s Candy Bara u Njujorku, najveće prodavnice slatkiša na svetu.

5. Holi Brenson

Holi Brenson, ćerka poznatog ekscentričnog biznismena i investitora Ričarda Bransona, takođe je deo Virdžin grupe koju on predvodi, ali se ostvarila i kao lekar. Radila je u brojnim bolnicama u Londonu.

4. Džordžina Blumberg

Ćerka Mjkla Blumberga, Džordžina, ima bogatstvo vredno osamnaest milijardi dolara, a kao i brojne druge naslednice, ona produktivno koristi nasleđeni novac, baveći se humanitarnim i filantropskim radom.

3. Amanda Herst

https://www.instagram.com/p/B7CNE_mH6wY/?utm_source=ig_web_copy_link

Aktivista, model i urednica, Amanda Herst ima brojna zanimanja, iako je veći deo svog novca dobila kao naslednica Herst korporacije koju je osnovao njen deda. Ipak, ona ne želi da se bavi porodičnim biznisom, već radije juri za svojim ambicijama.

2. Džozi Ho

Džozi je uspešna glumica i pevačica, ćerka Stanlija Hoa, kog takođe nazivaju Kraljem Kockanja. Pored nje, on ima još šesnaestoro dece, što nije sprečilo Džozi da dobije pozamašnu količinu novca od njega, koju je uvećala svojim radom.

1. Ivanka Tramp

Na samom kraju naše liste nalazi se ćerka predsednika Donalda Trampa, koja se smatra jednom od najlepših žena koje su prošetale Belom kućom. Kada god da je fotografišu, ona izgleda kao da je spremno pozirala. Naravno, ona se u jednom trenutku života bavila modom, a sada je asistent svom ocu, piše Mari Kler ( Marie Claire).

Izvor: B92

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar