14 godina od Tošetove pogibije: I ovaj oktobar nema boju otkako si otišao - BIGportal.ba
Ex Yu

14 godina od Tošetove pogibije: I ovaj oktobar nema boju otkako si otišao

Čuveni makedonski pevač Toše Proeski tragično je izgubio život u 26. godini 16. oktobra 2007. godine, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Hrvatskoj.

Čuveni makedonski pevač Toše Proeski tragično je izgubio život u 26. godini 16. oktobra 2007. godine, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Hrvatskoj.

Vesti o njegovoj pogibiji potresle su ceo Balkan, a mnogi ni danas, 14 godina kasnije, ne mogu da se pomire sa velikim gubitkom.

Toše je bio obožavan među kolegama, koje iz godine u godinu emotivnim rečima obeležavaju godišnjicu njegove smrti.

Među prvima su se tužnog 16. oktobra oglasili Toni Cetinski i Kaliopi.

Toni je istakao da ni 14 godina kasnije jedva govori o tragediji.

– I danas četrnaest godina kasnije, teško mi je govoriti o Toši, kao i prvog dana kada se to dogodilo. Njegovim odlaskom više ništa nije isto, a svakim danom, mesecom i godinom još više nedostaje, ne samo meni, nego mislim svima nama koji smo imali privilegiju poznavati ga, družiti se, zajedno raditi, veseliti se i tugovati – započeo je Toni.

– Iskreno verujem kako je sa ovoga otišao u bolji svet, ali zahvaljujući njegovim delima, te pre svega ljudskim vrlinama i skromnosti, ostaje zauvek dokaz i jedan od onih koji vraćaju veru u ljudskost i Boga. Siguran sam kako na neki svoj način bdi i čuva nas svime što je postigao za ovozemaljskog života, jer bio je i ostao anđeo dobrote – napisao je Cetinski i dodao:

– Volimo ga zauvek, a sve što smo zajedno planirali znam kako ćemo nadoknaditi kad se sretnemo na nekom proplanku, gore u svemiru… Zauvek u srcu – poručio je pevač.

https://www.instagram.com/p/CVD9MFCNm5c/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6c1d087c-d2ca-4091-84e2-ab5a9288db7e

Danas objavljeno

Na njihovoj ljubavi svi zavide: Da li znate kako izgleda supruga Željka Samardžića?

Vanja A

Sve pršti od luksuza: Kćerka Željka Joksimovića se hvali domom od 2,5 miliona eura

Vanja A

Marija Veljković iznenadila objavom : Novi početak voditeljke, sa pratiocima podijelila fotografije sa njive!

V.R.

Ostavite komentar