10 fotki Dejvida Bekama koje pokazuju da je jedna ćerka kao 10 sinova - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

10 fotki Dejvida Bekama koje pokazuju da je jedna ćerka kao 10 sinova

Od kada je Harper došla na svijet 2011. godine Dejvid Bekam je ne ispušta iz ruku. Na gotovo svim bebećim fotkama tata je nosi u naručju, a od kada je prohodala vodi je svuda sa sobom. “Ravnopravni smo u svemu što radimo kod kuće s djecom. Kada me nema, on…

Od kada je Harper došla na svijet 2011. godine Dejvid Bekam je ne ispušta iz ruku. Na gotovo svim bebećim fotkama tata je nosi u naručju, a od kada je prohodala vodi je svuda sa sobom.

“Ravnopravni smo u svemu što radimo kod kuće s djecom. Kada me nema, on vozi djecu u školu i kuva”, rekla je Viktorija Bekam o tome kako funcioniše njen brak s Dejvidom i obaveze oko djece. Harper je, sudeći po fotkama, puna energije i djeluje kao da bi Dejvid imao manje obaveza, ali i komičnih situacija kada bi podizao fudbalski klub pun dječaka.

Dejvid je objasnio da su nekada male stvari te koje čine veliku razliku i da ih je upravo shvatio u odgoju svoje djece. Iako je rekao da je teško biti u braku toliko dugo kao što su on i Viktorija, objasnio je i kako on gleda na porodične veze.

– Oboje shvatamo da smo jači zajedno nego individualno. Sve se vrti oko toga da je porodica složna. A kad nas je šestoro, onda smo još snažniji. Poštujemo i negujemo tu porodičnu vezu i to je ključ svega – zaključio je.

Dejvid Bekam je tata koji svojoj princezi ugađa i gotovo da ne postoji stvar koju može da joj odbije, a njihove zajedničke fotografije, koje postavlja na Instagram daju uvid u smiješne i divne trenutke koje ima sa njom. I zašto bi ih propuštao?

Palmica za ćaleta

Ajde da ja budem frizerka… Foto: Profimedia

Ti me šišaj, ona frizerka je odvratna

https://www.instagram.com/p/Bl3KeSYhlQg/?utm_source=ig_embed

Pripremao je iznenađenje za Harper bez ikakvog posebnog povoda. “4.000 komadića, 490 strana upustva. Izgledam zbunjeno, ali jako sam uzbuđen”, napisao je na Instagramu. Onda se uveče pohvalio kako je prošao. “1 ujutru i gotov sam… Neko će se lijepo iznenaditi kad se probudi,” napisao je ispod fotografije na kojoj je s Lego dvorcem koji je izgradio za ćerku.

https://www.instagram.com/p/BXjyOTiBB8d/?utm_source=ig_embed

Šije odjelce za lutku

Tatin fudbaler

Dejvid Bekam i Harper igraju fudbal Foto: Profimedia

Partyyy!

U zabavnom parku Foto: Profimedia

– Probaj ovo.

Kad ti ćerka ponudi šminku Foto: Profimedia

– Neću.

– Ma probaj tata.

– Neću.

– A da ipak probaš?

– Daj da probam.

I na kraju – samo ljubav.

Dejvid Bekam Foto: Instagram

Izvor:: Noizz.rs

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar