27. Marta 2024.

Zorica Brunclik priznala da se ponovo udaje: Biće fešta

Ova godina folk zvijezdi Zorici Brunclik biće veoma posebna, budući da slavi čak 5 decenija uspješne karijere, ali i 40 godina braka sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.

Pjevačica je pred Grandovim kamerama evocirala uspomene i prisjetila se svojih prvih muzičkih koraka.

“Kada sam postala popularna i razmišljala kako je sve krenulo, smatrala sam da je to u stvari bila sirotinjska zabava. Bili smo jako siromašni, nismo imali radio i onda ja stanem na šamlicu i pevam, a oni svi aplaudiraju, moji roditelji i braća. Osetila sam da sam važna i bitna. To mi je bila prva scena, ta šamlica na koju sam stala, a onda sam u školi krenula da pevam na priredbama. Dopadalo im se i svi su govorili da treba da nastavim sa tim. Osećala sam veliko uzbuđenje kad pevam kao dete i bilo je prirodno da nastavim sa tim. I evo, sada se desi da dolazim ovde i proslavljam 50 godina svog rada”, ispričala je Zorica.

Zorica priznaje da ni sama ne može da vjeruje da je iza nje čak pola vijeka uspješne karijere.

Naime, kako je otkrila još uvek razmišlja na koji način da iznenadi Kemiša povodom 40 godina braka, a nema sumnje da će popularni par organizovati gala proslavu.

“Nisam osmislila još uvek kako tačno da ga obradujem, Pravićemo feštu. Svadbu (smeh)! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u 5 popodne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma. Ali otom-potom, ove godine pričam samo o diskografiji”, zaključila je Zorica.

(GrandTV)

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare