17. Augusta 2023.

Zongshen Yomi 125 – skuter s izgledom čopera

Kineski proizvođač motocikala, Zongshen, predstavio je prepoznatljivu jedinstvenu za mlade entuzijaste koji traže ukus bajkerskog načina života.

Nedavno lansirani Zongshen Yomi 125 se odvaja od tradicionalnih normi, usvajajući estetiku klasičnog američkog čopera u kompaktnom obliku pogodnom za početnike.

Za razliku od standardnog dizajna motocikla, Yomi 125 se može pohvaliti izduženim prednjim delom sa opuštenim uglom glave, koji podseća na kultne čopere. Međutim, ispod njegovog nekonvencionalnog izgleda krije se skromni jednocilindarski agregat od 124 kubika koji generiše skromnih 8 KS i 7,2 Nm obrtnog momenta. Ovaj motor, uparen sa CVT menjačem, obezbeđuje lako i praktično iskustvo u vožnji i idealan za sve koji se upoznaju sa svetom dva točka.

Sa niskom visinom sedišta od samo 65 centimetara i lakom građom od 113 kilograma, Yomi 125 nudi pristupačnost za vozače svih stasa. Pristupačnost modela doprinosi cena od oko 1.250 evra.

Iako bi neobičan dizajn i pristupačnost Zongshen Yomi 125 mogli privući sledbenike među mladim vozačima u Kini, još uvek nije poznato hoće li se naći i na globalnim tržištima.

Iako Yomi 125 možda neće promeniti svet motocikala, njegov spoj nekonvencionalnog stila, lakoće korišćenja i pristupačnosti mogao bi da posluži kao odskočna daska za početnike, pozivajući ih da istraže svet transporta na dva točka.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare