26. Juna 2023.

Znamo koliko modela će imati Galaxy S24 serija telefona

Samsung je početkom februara ove godine godine predstavio Galaxy S23 seriju. Ona uključuje tri modela, a sada saznajemo s koliko modela će stići Galaxy S24 serija.

Iako je do predstavljanja Galaxy S24 serije ostalo još dosta vremena, o njoj smo do sada saznali poprilično mnogo detalja. Najnovije informacije se odnose na broj modela iz ove serije.

Nedugo nakon predstavljanja Galaxy S23 serije, pojavila se informacija da bi Samsung sledeće godine mogao da iz Galaxy S24 serije izbaci jedan model i to naslednika Galaxy S23+ telefona. Međutim, izgleda da to ipak neće biti slučaj.

Sammobile i GalaxyClub prenose da je otkriveno da Galaxy S24 serija nosi kodni naziv “Muse”, a da su otkrivena tri kodna imena za ovu seriju i to “Muse 1”, “Muse 2” i “Muse 3”, što naravno sugeriše na to da će stići tri modela – obični, Plus i Ultra.

Pored te informacije, gore pomenuti izvori još jednom potvrđuju da će Galaxy S24 Ultra stići sa telefoto kamerom sa 5x sa optičkim zumom, menjajući tako 3x telefoto kameru koja se nalazi na Galaxy S23 Ultra telefonu.

Kada se radi o ostalim kamerama, dojavljivač Ice Universe je ranije otkrio da će, pored novog telefoto senzora, Galaxy S24 Ultra imati glavni Samsung HP2 senzor kamere od 200 MP i ultraširoki Sony IMX564 senzor od 12 MP.

Ranije je otkriveno i to da bi Galaxy S24 serija sledeće godine mogla stići sa dve varijante procesora – Exynos i Snapdragon. Tako bi navodno Galaxy S24 sa Exynos 2400 čipom trebao stigne u zemlje Evrope i Jugoistočne Azije. To je zapravo slična politika koju je Samsung godinama pre ove primenjivao na sve Galaxy S modele.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare