6. Jula 2023.

Znamo kako će izgledati Nothing Phone (2) 

Kako bi dodatno zagolicao maštu korisnicima i izazvao ushićenje oko predstavljanja, Nothing je objavio zvanične fotografije predstojećeg Phone (2) modela, koje prikazuju blago osveženje dizajna.

Svega nekoliko dana pre velikog predstavljanja Phone (2), Nothing je odlučio zvanično prikaže kako telefon izgleda u beloj i sivoj boji. Do0 telefona je došao i poznati jutjuber Markus Braunli, kako bi dodatno pokazao šta je sve novo na Nothingovim telefonima.

Prvo, Nothing je odlučio da blago osveži dizajn poleđine telefona. Gornji i bočni deo je sada zakrivljeniji, što bi trebalo omogući udobnost tokom korišćenja. Dok je Phone (1) imao pet odvojenih LED traka, Phone (2) ih ima čak 11. Tu je i novi Glyph interfejs koji sada ima 33 zone osvetljenja, što bi trebalo da korisnicima omogući dodatni nivo kontrole nad LED-ovima.

Na primer, na poleđini Phonea (2) moći će da se prikazuje glasnoća ili merač vremena, a Nothing planira da dozvoliti korišćenje LED-ova i za pojedine eksterne aplikacije. O tome se još ne zna previše, ali to bi, između ostalog, moglo da znači da bi poleđinsko osvetljenje moglo “da pleše” tokom reprodukcije muzike na Spotfiyu.

Kako nove zone osvetljenja zapravo izgledaju na Nothing Phone (2), pogledajte u video snimku markusa Braunlija na YouTubeu.

Nothing Phone (2) biće globalno predstavljen 11. jula. Još ranije je potvrđeno da će telefon pokretati Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 čipset i da će imati 6,67-inčni AMOLED ekran, bateriju od 4700 mAh i softversku podršku od tri velika ažuriranja OS-a i četiri godine bezbednosnih zakrpa.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare