Žizel Bundšen prvi put javno progovorila o ovoj temi- ''Nije sve tako crno i belo'' - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Žizel Bundšen prvi put javno progovorila o ovoj temi- ”Nije sve tako crno i belo”

”Ne kajem se ni zbog čega”

Nakon mnogih nagađanja o raspadu svog 13-godišnjeg braka sa NFL kvoterbekom, Tomom Brejdijem, Žizel je rešila da progovori za Vanity Fair. Počele su da kruže glaisne da se razlog krije u tome, što je Tom nastavio da igra fudbal, iako je najavio odlazak u ”penziju”.

Ipak, top-model u intervjuu te pretpostavke negira, nazivajući ih ”veoma štetnim” i ”najluđom stvari koju je ikada čula”.

– Uvek sam navijala za njega, i nastavila bih zauvek, započinje svoju priču Žizel, ono što je rečeno je jedan deo mnogo veće slagalice…nije sve tako crno i belo, naglasila je.

Ona je pojasnila- ”Ponekad rastete zajedno, ponekad se putevi razilaze. Kada sam ja imala 26 godina, a on 29, upoznali smo se,želeli porodicu, želeli smo iste stvari. Kako vreme prolazi, shvatamo da sada želimo drugačije stvari, a sada immao izbor. To ne znači da ne volite tu osobu. To samo znači da biste bili autentični, i da biste zaista živeli život kakav želite, morate imati nekoga sa kim se možete sresti na pola puta, zar ne? To je ples, to je balans”.

Žizel je još dodala da kada nekoga voliš, ne stavljaš ga u zatvor i govoriš ”moraš da živiš ovaj život”. 

– Pustiš ih da budu ono ko jesu, i ako želiš da letiš u istom pravcu, onda je to fantastično. Ne idemo jedno protiv drugog, mi smo tim, i to je prelepo. Kada pogledam unazad, ne kajem se ni zbog čega. Volim svaki segment, podelila je Bundšen.

Kada je reč o pričama da je u vezi sa 55-godišnjim bilionerom Džefrijem Soferom, ona je rekla da ima ” nula veze sa njima, na bilo koji način. On je Tomov prijatelj ne moj”, bila je izričita.

– Ne bih bila sa njegovim prijateljem, ne bih bila sa ovim likom. Mislim-molim vas!

Govoreći o budućnosti, Žizel je rekla kako želi da izgradi malu kuću sa solarnim pogonom na planini, i da uzgaja svoju hranu, a onda otvori i velnes-centar.

– Ja sam singl devojka koja želi da bude u prirodi. Samo želim da radim svoj posao i podižem decu u miru, zaključila je.

Danas objavljeno

Pokret koji se zalaže da što manje peremo veš ima sve više pristalica

Zeljka

Nove fotke pjevačice i Hamiltona: Šakira osmijehom podgrijala glasine

Zeljka

Oni najviše vole da se tetoviraju: Istraživanje otkrilo koje nacije obožavaju tetovaže

Zeljka

Ostavite komentar