23. Januara 2023.

Životna priča Duška Tošića

Duško Tošić, fudbaler i suprug Jelene Karleuše, nedavno je proslavio 38. rođendan. Rođendan je slavio u gala restoranu, u društvu prijatelja i kćerki Atine i Nike. Jelena Karleuša nije se pojavila na rođendanu, što je i bilo za očekivati, obzirom da par više nije u dobrim odnosima.

Srbijanski reprezentativac odrastao je u malom selu Orlovat kod Zrenjanina s malo financijskih sredstava za život. Naime, Duškovi roditelji živjeli su u teškoj neimaštini, a bilo im je toliko teško da ga je otac Milorad morao poslati u Dom za nezbrinutu djecu Angelina Kojić Gina. Tamo se školovao i trenirao fudbal od kojeg je do danas zaradio milione.

-Tačno je da je Duško bio u našem domu. Živio je na selu, a želio je trenirati fudbal, roditelji su ga upisali kod nas. Redovno je odlazi kući kod svojih i oni su ga obilazili. Tada je naša ustanova imala dio za nezbrinutu djecu, ali on je bio smješten u internatu. To je bilo davno, ali sjećam se da je bio uporan i da je po cijeli dan igrao fudbal na školskom terenu, ispričao je jedan od profesora za Kurir.

Gospođa koja je Dušku Tošiću znala pomoći s hranom iz restorana bila je Nadica Zeljković.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare