26. Jula 2023.

Život Karle Bruni je dostojan filma: Zavela je i oca i sina; postala prva dama Francuske

Za njenu burnu mladost često se govorilo da nije iznenađujuća, jer je i njena majka bila istog karaktera.

Čuvena ljepotica Karla Bruni poslednjih je godina se ređe pojavljuje u javnosti. Poslednji put videli smo je pre par meseca na Filmskom festivalu u Kanu, na kojem se istaknula u kratkoj srebrnoj haljini s plaštom. Iako je napunila 55 godina, izgledala je poput boginje, a u prvom planu bile su njena vitka linija i duge noge.

Iako se svojevremeno nalazila u svetskim tabloidima zbog preterivanja s botoksom i filerima, u Kanu je bilo vidljivo da se odlučila prirodniji izgled te se puno manje ‘bocka’.

Poslednjih godina Karla živi povučeno sa svojim suprugom, bivšim francuskim predsednikom Nicolasom Sarkozijem.

Svoju energiju usmerila je na stvaranje muzike i redovno izbacuje nove singlove, ali i privatni vinski biznis koji je pokrenula s mužem.

Osim svojom lepotom, Karla je pažnju javnosti uvek privlačila i životnom pričom. Za njenu burnu mladost često se govorilo da nije iznenađujuća, jer je i njena majka bila istog karaktera.

Pre 15 godina Karla je za Vanity Fair ispričala da je rođena kao rezultat majčine vanbračne afere. Kad je imala 29 godina manekenka je saznala da čovek kojeg je celi život smatrala svojim tatom zapravo nije njen biološki otac. Bilo je to 1996. godine, a Alberto koji je s njenom majkom bio u braku od 1959. do svoje smrti, na samrtnoj je postelji Karli priznao istinu. Tako je manekenka saznala da je plod ljubavi njene majke i brazilskog magnata Maurizija Remerta.

Maurizio je tada imao 19 godina, a Karlina majka imala je 36. Upoznali su se dok su svirali zajedno u kvintetu i njihova romansa je trajala šest godina.

Nakon što je Karli rekao istinu, Alberto ju je molio da majci ništa ne govori, ali ona se tada suočila s njom zbog godina laganja.
Baš zbog toga što je prošla s majkom, mnogi su Karlu osudili kad je imala aferu s Rafaelom Enthoven. Naime, manekenka je nakon veze s Žanom Polom Entovenom uplovila u odnos s njegovim sinom, s kojim je bila u vezi devet godina. Osim toga, zajedno su postali roditelji pa je zapravo svom bivšem rodila unuka.

Nakon ljubavnog kraha povezivali su je s brojnim poznatim i slavnim muškarcima, sve dok 2007. godine nije upoznala Sarkozija i fatalno se zaljubila. Brak i dalje traje, a nije ih razdvojilo ni to što je on osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i zlouporabe uticaja.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare