30. Novembra 2023.

Žive u luksuzu, neke su razmažena derišta: One su nasljednice milijardera

Neke od njih su iritantna i razmažena derišta, druge su uspješne u poslu, dok su mnoge filantropi, a neke od njih vole životinje.

Ipak, dve stvari su im svima zajedničke – novac i ljepota. I zaista, postoje li dve važnije stvari na svijetu danas?


Petra i Tamara Eklston 

Berni Eklston vredi oko 3,1 milijardu dolara i glavni je izvršni direktor Formule 1. Nedavno je napunio 91 godinu, a najveću pažnju od njegovo četvoro djece privlače Tamara i Petra. Rođene su 1984. i 1988. godine. Tamara je rijaliti zvijezda i bivša manekenka, a Petra je manekenka, a oprobala se i kao dizajnerka. Obe su sada u braku i imaju djecu, ali ranije su itekako volele da izlaze i da se provode. 

Erin Loder

Rođena je 1970.godine i unuka je Este i Džozefa Lodera, sada je jedna od ključnih osoba u “Este Loder ” kompaniji, a njeno bogatstvo se procenjuje na više milijardi dolara. U okviru kompanije, postoje parfemi, kozmetički proizvodi i namještaj koji nose njeno ime. Udala se za Erika Zinterhofera, poznatog njujorškog investicionog bankara, davne 1996. Nakon dvoje djece i užurbanog tempa života, ona izgleda fantastično i fit, prenosi NajženaAlo.

Ivanka i Tifani Tramp

Bez obzira na to šta mislite o Donaldu Trampu i njegovoj politici, moramo da kažemo da su mu ćerke prelijepe. Ivanka je bivša manekenka i politička savjetnica, nedavno je napunila 40 godina, a pažnju javnosti privukla je svojim sofisticiranim i modernim stilom oblačenja. Njena polusestra Tifani (28), započela je pjevačku karijeru, a bavi se i modelingom, ali šuška se kako je Trump nikada nije volio kao ostalu djecu, što zaista zvuči jezivo.


Marta Ortega Perez

Marta Ortega, nasljednica španskog modnog carstva “Zara”, rođena je 1984. godine, a svoju karijeru započela je u kompaniji s najniže pozicije, baš kao što je i njen tata na početku karijere. Udala se 2018. godine za Karlosa Toreta, sina prestižnog argentinskog dizajnera Roberta Torete.  Časopis “Forbs” navodi njenog oca kao šestu najbogatiju osobu na svijetu, s bogatstvom procijenjenim na 70 milijardi dolara.

Paris i Niki Hilton

Paris i Niki Hilton su praunuke Konrada Hiltona, koji je pokrenuo lanac hotela Hilton, a rođene su 1981. i 1983. godine. Za one koji su propustili, Paris se proslavila kao razmažena bogatašica u Njujorku dok je radila kao model za agenciju Donalda Trampa, a zatim je postala rijaliti zvujezda. Paris se 11. novembra udala za dečka Kartera Ruma. Ima i svoj kulinarski šou na Netfliksu, a 2020. izašao je njen dokumentarac “Dis iz Pariz”. U pripremi su novi memoari, a pokrenula je i razne podkaste. 

Glassrpske.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare