30. Maja 2023.

Žena sa najsavršenijim tijelom na svijetu. Tako je zaključila studija

Godine 2016. stručnjaci sa univerziteta u Teksasu objavili su da je ova britanska manekenka i glumica vlasnica savršenog tijela, a magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta.

Studija je u razmatranje uključila visinu, težinu, dužinu kose i oblik lica.

– Ova žena je potpuno prirodna i znanstveno savršena, poručili su tad autori studije.

Studija je tad otkrila da se BMI od 18.85 s mjerama 93-61-87 cm smatra idealnim. Prema dostupnim podacima, Kelly je tada bila visoka 168 centimetara, a njene mjere su bile 99-63-91, čime je bila najbliže idealu. Dodatni plus, prema autorima studije, bio je i to što se nije podvrgavala estetskim operacijama.

Kelly danas ima 43 godine te je početkom godine otkrila da se nikad nije bolje osjećala u svojoj koži.

-Mene su fotografirali skoro svakog dana života i zaista mogu vidjeti dokaze tih nesretnih vremena. Pogledam svoje stare slike i kažem: „Oh, tada sam bila stvarno mršava“, a onda se sjetim da sam bila mršava jer mi se tad nešto dogodilo, rekla je tad za britanske medije.

– Kad prolaziš kroz prekide i takve stvari, to ti se odrazi na prehrani. Najjadnija sam bila kad sam bila najmršavija”, dodala je. Danas je u braku s Jeremyjem Parisijem koji joj je, tvrdi, uvelike pomogao sa samopouzdanjem.

– Nije slučajnost da sam najsretnija u svom tijelu sad kad sam udana, kad radim ono što volim s ljudima koji su mi dragi, kad sam nešto starija i zrelija i kad je općenito u mojoj obitelji sve dobro i svi su zdravi, smatra danas.

Inače, časopis Maxim proglasio je plus size model Ashley Graham najseksepilnijom ženom svijeta u 2023. godini.

Maxim je tradicionalno objavio svoju godišnju listu Hot 100 za 2023. godinu, na kojoj su popisali najuspješnije i najljepše žene u industriji zabave, sporta i pop kulture. Na vrh su stavili Ashley Graham, jedno od najpoznatijih imena plus size pokreta.

-Ashley je hodajuće umjetničko djelo. Da je Botticelli danas živ, ona bi bila njegova Venera, zaključili su.

Azra.ba

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare