Željkova majka o odnosu sa Jovanom: ''Kada sam to izjavila, udaljile smo se'' - BIGportal.ba
Ex Yu

Željkova majka o odnosu sa Jovanom: ”Kada sam to izjavila, udaljile smo se”

U jednom trenutku, odnos između snaje i svekrve je zahladneo

Udajom za Željka, Jovani Joksimović život se iz korena promenio. Zahvaljujući muzičaru specifičnog pogleda na svet, šarmantna voditeljka uplovila je u neku novu dimenziju, sa kakvom do tada nije imala prilike da se susretne. Na prvom mestu postala je supruga, odmah zatim i majka troje mališana: Koste, Srne i Ane, a naposletku i nečija snaja, što joj je donelo dodatnu vrstu odgovornisti i obzira prema mužu. Svekrva Jovane Joksimović, mada uvek korektna u ophođenju prema voditeljki, u nekom momentu, nesvesno joj se zamerila, zbog čega ju je ova, navodno, uzela na zub, te su odnosi zahladneli.

O čemu se tačno radi ispričala je Vesna davno za Svet.

– Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće – udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna’, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti, i otad je među nama neka distanca – kazala je Joksimovićeva majka, koja se spontano okrenula prvoj supruzi svoga starijeg naslednika- menjakinji Vesni, koja joj je podarila unuku Minu.

– Ona često sa ćerkom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale, i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka – kazala je svekrva Jovane Joksimović, koja uprkos činjenici da je sa voditeljkom imala nesuglasice, voli da posećuje dom svoga sina, druži se sa unučićima, drago joj je i da ih pričuva, porodična slavlja ne propušta, a sudeći po slikama koje je Jovana sa suprugovim roditeljima svojevremeno objavljivala na Instagramu, čini se i da im se odnos dosta popravio.

Danas objavljeno

Duško Kuliš: Zabranjen mi je koncert jer “mirišem na tamo”

Vanja A

Sedam godina od smrti Marinka Madžgalja: “Praznina i neizbrisivo sjećanje”

Vanja A

Ljubavna priča Đorđa Đokovića i Saške Veselinov nije počela slavno

V.R.

Ostavite komentar