28. Jula 2023.

Željko Samardžić otkrio kako je upoznao suprugu Maju

Pjevač Željko Samardžić je nedavno nagovijestio svoje planove i otkrio gdje namjerava da uživa tokom ljeta a njegova omiljena destinacija je Boka u kojoj već godinama ljetuje sa porodicom.

On je prije nekoliko nedjelja priznao da jedva čeka momenat kada će sa suprugom Majom otputovati na omiljenu ljetnju destinaciju.

“Jedva čekam, sada sam zaista imao nekoliko divnih putovanja i gostovanja. Imao sam priliku da provedem nekoliko dana u Mostaru, snimao sam spot za pesmu koja je posvećena mom rodnom gradu. Pored nastupa, ovog leta ću sa suprugom Majom sići dole do Boke, pa da se malo radujemo životu. Mnogo radim, ali sam zaista srećan zbog toga”, istakao je Željko.

A Boku opisuje u svom karakterističnom romantičarskom duhu na sljedeći način:

“Boka je naša oaza mira. Tamo odlazimo u proleće i budemo celo leto, provodimo vreme sa svim ljudima koje volimo”.

Željko, emotivac i džentlmen po prirodi, decenijama iznova osvaja srce svoje supruge Maje, čak je i javno opisao kako se ljubav izmedju njih rodila i tom prilikom je rekao:

“Ljubav između mene i moje supruge traje već četrdeset godina. Od trenutka kada sam je prvi put video u sali Ekonomske škole u Mostaru i pozvao na igranku. Prilikom prvog susreta sam bio toliko hrabar i rekao joj: “Ti bi Majo mogla biti moja žena” što je nju veoma iznenadilo i eto desilo se. Pevao samo joj i na maturskoj večeri i pitao je hoće li svojoj ili mojoj kući i ona je odlučila. Ponovo kada bih se rodio ja bih opet birao moju Maju za suprugu”.

(GrandTV)

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare