Žele da budu uz mafijaše: Klanovi angažuju djevojke za učešće u likvidacijama - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Žele da budu uz mafijaše: Klanovi angažuju djevojke za učešće u likvidacijama

Maloljetnica (17) i državljanka Bosne i Hercegovine, Azra Šabanović (21), uhapšene su zbog sumnje da su bile saučesnice u ubistvu Ranka Radoševića (54), zvanog Ranko Eskobar, prije sedam dana u beogradskom naselju Rušanj, a sumnja se da su radile po nalogu pripadnika kavačkog klana.

Ranko Radošević Eskobar je označavan kao jedan od vođa nikšićkog klana i čovjek blizak “škaljarcima” i ubijenom vođi te grupe, Jovanu Vukotiću. Odatle i sumnja da su maloljetnica, Azra i još tri mladića za njegovo ubistvo trebali da budu nagrađeni od strane “kavčana”.

Njih dvije su, zajedno sa Markom Pjanovićem iz Brčkog, namamile Radoševića na sastanak na koji su umjesto njih došle ubice, zbog čega su uhapšeni Stefan Z. (28) i Luka V. (26) kao direktni izvršioci.

“Azra i Marko, koji su u ljubavnoj vezi, su se pretvarali da su kupci automobila, pošto je žrtva prodavala automobil. Bili su dan ranije na Eskobarovom placu polovnih vozila, kao zainteresovani kupci, navodno dogovorili su kupovinu ‘folksvagen’. Sutradan su u zakazano vrijeme za kupoprodaju, na pumpu umjesto njih dvoje, došli egzekutori”, navodi sagovornik iz istrage, a kako dodaje sumnja se i da se maloljetnica sa njim prethodno dopisivala u vezi sa autom.

BLportal.com

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 30.mart 2023. godine

Vanja A

List Gardijan i njegove veze sa ropstvom: Šta su istraživači otkrili i šta je sledeće?

M.

Ovo smo mi: “Malo langsam, gospodine Vukanoviću. Ja sam snaša gačanska…”

Zeljka

Ostavite komentar