20. Juna 2023.

Zbog rekonstrukcije: Pasarela na Starčevici neće biti u funkciji, postavljeni privremeni „ležeći policajci“ na Bulevaru Desanke Maksimović

Zbog rekonstrukcije, pasarela na Starčevici u narednom periodu neće biti u funkciji.

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve naveli su da u skladu sa Elaboratom o privremenom regulisanju saobraćaja, u neposrednoj blizini pasarele, privremeno će biti obilježen pješački prelaz, te postavljeni „ležeći policajci“, kako bi se omogućio bezbjedan prelaz preko Bulevara Desanke Maksimović.

-Nakon završetka svih radova, isti će biti uklonjeni – naveli su iz resornog odjeljenja.

Naime, početkom ovog mjeseca na zadovoljstvo mnogobrojnih mještana, počela je rekonstrukcija pješačke pasarele na Starčevici. Rekonstrukcija podrazumijeva zamjenu dotrajalog materijala, ojačavanje konstrukcije i završne radove koji će ovom objektu vratiti stari sjaj.

Podsjećamo da je zbog rekonstrukcije pasarele, do 20. jula na snazi izmijenjen režim odvijanja saobraćaja na Bulevaru Desanke Maksimović, na način da se zauzme najviše jedna saobraćajna traka. Za vrijeme izvođenja radova, regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare