4. Juna 2023.

Zbog ovog filma došlo je do međunarodne nestašice roze boje

Rediteljka Greta Gervig i scenograf Sara Grinvud govorile su o izgradnji Barbi zemlje od nule u novom intervjuu za Architectural Digest. Za film, tim je izgradio trospratnu kuću za Barbi na parceli studija Warner Bros. u Leavesdenu, nedaleko od Londona.

Za Gervig, unošenje kvaliteta igračke u set bilo je najvažnije — to je ono što ona naziva “autentičnom umjetnošću“ — i tako je sve moralo da izgleda stvarno. Zato je nebo bilo ručno oslikano umjesto CGI, i zašto su roze bile najrozije što su mogle biti, što je značilo da se moraju koristiti galoni i galoni boje.

“Željela sam da roze boje budu jako svijetle i da svega bude gotovo previše”, rekla je Gervig, a Grinvud primjećuje da je to rezultiralo međunarodnom nestašicom specifične ružičaste boje koja je korišćena za set. “Svijetu je ponestalo roze boje”, kroz smijeh je rekla Grinvud dodavši da su koristili Rosco fluorescentnu boju.

Zasad se malo zna o radnji filma u kojem glume Margot Robi kao kultna Mattelova lutka i Rajan Gosling kao njen dečko Ken, piše Index.hr.

Foto: Imdb

Izvor: Nezavisne

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare