28. Novembra 2023.

Zbog Ivana Bosiljčića odbila da snimi pjesmu: Neću da ispadnem jadnica

Srbijanska pop pjevačica Jelena Tomašević može se pohvaliti da je tokom svoje karijere snimila neke od najljepših balada, a malo ko zna da je odbila veliki hit zbog Bosiljčića, koji je kasnije, ipak, snimila.

Nedavno je Jelena ispričala jednu zanimljivu anegdotu vezanu za njenu pjesmu „Da mi je da mi se vrati“, a koja joj je ponuđena u periodu kada su ona i Ivan raskinuli, te da tada nije htjela da je snimi.

“Desilo se to prije više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je i rekao da je za mene napisao jednu pjesmu, i pustio mi „Da mi je da mi se vrati moj dragi“. Kažem ja da ne dolazi u obzir  ja njemu da pjevam: „Da mi je da mi se vratiš”, ispričala je kroz smijeh Jelena Tomašević i dodala:

“Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pjevam ovu pjesmu. I prođe neko vrijeme, mislim oko dvije godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: „E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpjevala“. Kada je čuo pjesmu, Ivan je bio oduševljen: „Ovo je sjajno, zašto nisi snimila?“ – ispričala je pjevačica nedavno za tamošnje medije.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare