23. Juna 2023.

Zavirite u dom jedne od najpopularnijih turskih glumica: Tek je u njemu pronašla mir

Glumica Deniz Cakir (41) najpoznatija je domaćoj publici po ulozi u seriji “Kad lišće pada”, u kojoj je igrala Ferhunde Guven, a u jednom periodu smo je gledali i kao sultaniju Šah u seriji “Sulejman Veličanstveni”.

Ona iza sebe ima dugu i bogatu karijeru, a proteklih godina nastavila je vrijedno da snima, pa je igrala u više uspješnih televizijskih serija u Turskoj, pa ne čudi što je uspjela da omogući sebi luksuzan život.

Prije nekoliko godina glumica je otvorila vrata svog doma za tursko izdanje magazina InStyle i omogućila fanovima da zavire u djelić njene svakodnevice i apartman na obali Bosfora. Glumica se te 2016. godine preselila po četvrti put otkako je stanovnica Istanbula, a sa svojim macama Šati i Pirinč se uselila u stan u kvartu Kuručešme, nekretninu koja se prostire na čak 200 kvadrata. Ranije je stanovala u Arnavutkoju, Bešiktašu i Nišantšu, ali joj je, rekla je tada, Kuručešme najviše prijao.

Prije nekoliko godina glumica je otvorila vrata svog doma za tursko izdanje magazina InStyle i omogućila fanovima da zavire u djelić njene svakodnevice i apartman na obali Bosfora.

Glumica se te 2016. godine preselila po četvrti put otkako je stanovnica Istanbula, a sa svojim macama Šati i Pirinč se uselila u stan u kvartu Kuručešme, nekretninu koja se prostire na čak 200 kvadrata. Ranije je stanovala u Arnavutkoju, Bešiktašu i Nišantšu, ali joj je, rekla je tada, Kuručešme najviše prijao.

– Kao da sam se pribrala i zbog toga osjećam dubok mir – objasnila je glumica.

Kako je istakla, već je bila zadovoljna enterijerom u ovom stanu, pa je samo zamijenila tapete gdje je smatrala da je potrebno i dodala poneki komad namještaja. Veoma joj je bilo važno da ima kvalitetnu policu za knjige, a stalo joj je i da nema previše tepiha i zavjesa po stanu.

– Njih volim da imam uglavnom samo u spavaćoj sobi – istakla je.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare