16. Aprila 2023.

Zatvorene ulice u Banjaluci zbog teniskog turnira

Saobraćaja u tom dijelu grada neće biti od danas do 23. aprila, javlja RTRS.

Iz Policijske uprave Banjaluka apeluju na vozače da u ovom periodu koriste alternativne pravce, kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja ili zastoja u saobraćaju.

Saobraćaj će biti potpuno obustavljen na području Teniskog centra Republike Srpske u Banjaluci od sutra do 23. aprila povodom održavanja turnira “Srpska open”, saopšteno je iz Gradske uprave.

U ovom periodu saobraćaj će biti obustavljen u Ulici dr Mladena Stojanovića – od Ulice Trive Amelica do Ulice Olimpijskih pobjednika, u Ulici olimpijskih pobjednika na dijelu od Bulevara Srpske vojske do Ulice dr Mladena Stojanovića.

Saobraćaj će biti obustavljen i u Gundulićevoj ulici na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Olimpijskih pobjednika, te ogranaku Bulevara srpske vojske na dijelu od broja 150 do ulice Olimpijskih pobjednika, navedeno je u saopštenju.

Iz Gradske uprave dodali su da će javni prevoz putnika na linijama koje saobraćaju Ulicom dr Mladena Stojanovića na dijelu od raskrsnice sa ulicom Trive Amelice do raskrsnice Olimpijskih pobjednika i Kralja Petra Prvog Karađorđevića, biti preusmjeren iz Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića lijevo u ulicu Olimpijskih pobjednika, Prvog krajiškog korpusa, Kralja Petra Drugog i Trive Amelice i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama u suprotnom smjeru.

Na prigradskim linijama koje saobraćaju iz smjera sjeverabiće skraćene trase linija do stajališta “Malta”.

„Republičke linije javnog prevoza putnika iz smjera Čelinca biće preusmjerene iz Bulevara vojvode Stepe Stepanovića u Bulevar vojvode Petra Bojovića i Bulevar Srpske vojske i dalje registrovanom trasom u povratku istim ulicama u suprotnom smjeru“, naveli su iz Gradske uprave.

Za vrijeme obustave saobraćaj će regulisati i preusmjeravati policija.

Iz Gradske uprave mole sve učesnike u saobraćaju za oprez i razumijevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme održavanja teniskog turnira Srpska open.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare