"Zakazali smo svadbu, pa otkazali": Marija Mikić otkrila zbog čega se predomislila - BIGportal.ba
Ex Yu

“Zakazali smo svadbu, pa otkazali”: Marija Mikić otkrila zbog čega se predomislila

Pevačica Marija Mikić sa verenikom Jovanom čeka drugo dete, ali svadbu koju su zakazali, odlučili su da otkažu

Marija Mikić i njen izabranik Jovan Pantić u julu prošle godine postali su roditelji devojčice Đurđe, a samo mesec dana kasnije iznenadila ih je vest da je pevačica ponovo u drugom stanju. U međuvremenu su zakazali svadbu, ali su odlučili da je otkažu.

“Zakazali smo, pa otkazali svadbu. Biće jednog dana, jedne subote”, rekla je Marija za “Alo”, a onda objasnila da su takvu odluku doneli jer žele da se venčanje ipak održi nakon njenog drugog porođaja.

“Shvatili smo da je bolje da svadbu napravimo kada ne budemo trudni jer hoćemo da bude prava žurka. Namerno govorim u množini jer on sve trpi, i moje promene raspoloženja i hormone, pa smo nekako zajedno u ovome. Godinu za nama Đurđa je učinila posebnom, ali to je bilo očekivano. Ipak, druga trudnoća je obeležila 2022. godinu, jer se to stvarno desilo iznenada i neočekivano. Prošla godina je bila turbulentna, puna osmeha, promena i najlepša na svetu”, rekla je pevačica, koja sada čeka sina.

U 2023. godini ima velike poslovne i privatne planove.

“Što se tiče poslovnog života, u ovoj godini će izaći moj album prvenac. Privatno, pored sina kog čekamo, selimo se u naš novi dom, zapravo u kuću, i tome se jako radujem jer sam uvek maštala o dvorištu i kući. Jedva čekam da se preselimo”, zaključila je Marija za pomenuti medij.

Danas objavljeno

Mnogi se tome protive, ali ne Tijana Dapčević i njen muž: Mi tako radimo već 23 godine

Vanja A

Šta je Šerbedžija rekao na grobu Sonje Savić a šta mu je „najdivnija duša šapnula“

Vanja A

Unuka stiže, da li su Gagi i Anabela zakopali ratne sjekire?

Vanja A

Ostavite komentar