Zaharova: Propaganda im je draža od morala - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Zaharova: Propaganda im je draža od morala

Pomoć koju je Velika Britanija, zbog zemljotresa u Turskoj i Siriji, poslala doći će u ruke zapadne antivladine klijentele u Siriji – pseudohumanitarcima iz Belih šlemova umesto ljudima kojima je zaista potrebna pomoć, napisala je Zaharova na Telegramu.

Podsetila je na nedavni sastanak ministara spoljnih poslova G20 u Nju Delhiju koji je počeo minutom ćutanja za stradale u zemljotresu.

“Među onima koji su ustali bio je i britanski ministar spoljnih poslova Džejms Kleverli. Sigurna sam da je mislio na humanitarnu pomoć koju je njegova Kraljevina isporučila Turskoj i Siriji. Samo, kako se ispostavilo, pomoć će ići zapadnoj antivladinoj klijenteli u Siriji – pseudohumanitarcima iz Belih šlemova.

Upravo onima koji su odgovorni za insceniranu upotrebu hemijskog oružja tokom aktivne faze građanskog rata u Republici i umesto humanitarnih aktivnosti bave se kritikom Damaska”, napisala je Zaharova.

Prema njenim rečima, britanski novac će biti upotrebljen “ne za izvlačenje dece ispod ruševina, kako to rade ruski timovi, već za stvaranje novih anti-Asadovih agitatora”, poentirala je ruska zvaničnica.

“Birajući između morala i propagande, britanska elite će uvek izabrati svoje prave vrednosti – propagandu”, zaključila je.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 30.mart 2023. godine

Vanja A

List Gardijan i njegove veze sa ropstvom: Šta su istraživači otkrili i šta je sledeće?

M.

Ovo smo mi: “Malo langsam, gospodine Vukanoviću. Ja sam snaša gačanska…”

Zeljka

Ostavite komentar