Zagrijavanje za mjesec ljubavi – preporučujemo ti ove 4 romantične komedije - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Zagrijavanje za mjesec ljubavi – preporučujemo ti ove 4 romantične komedije

Ovoga mjeseca stiže čak 18 novih filmova, a mi vam preporučujemo ove četiri romantične komedije kako biste se zagrijali za mjesec ljubavi! Zabavni, topli, ljubavni, duhoviti i veseli, ovi filmovi ugrijaće svako srce.

Predstavljamo četiri romantične komedije koje toplo preporučujemo!

The Attraction Test (2022.)

Sentimentalna i zanimljiva priča vrti se oko hvaljene univerzitetske profesorice Brooke (Tara Wilson). Brooke se  priprema otkriti svoju značajnu studiju koja podstiče ljubav među strancima. No lansiranje njene studije ugroženo je zbog kritike da sama nije pristupila vlastitom testu. Iako je obećala da se više nikada neće zaljubiti, pristaje na test sa svojim najvećim kritičarom.

Where Your Heart Belongs (2022.)

Ova zabavna romantična komedija vrti se oko marketinške stručnjakinje Mac Sullivan (Jen Lilley) čiji je posao ugrožen jer su mnogi njeni klijenti otišli kod Jasmine, influenserke na društvenim mrežama koja je jeftinija i vjeruje da je jednako učinkovita u marketingu. Uprkos problemima na poslu, Mac ide u svoj rodni grad na vjenčanje svoje najbolje prijateljice, u kojem nije bila od majčina sprovoda prije nekoliko godina. Njen bivši dečko Dylan sada radi na farmi njenog oca, a među njima i dalje postoje iskre…

romantične komedije

The Art of Us (2017.)

Dr. Harper Higgins (Taylor Cole) asistentkinja je istorije umjetnosti na Cambridgeu. Kako bi spojila kraj s krajem, takođe predaje kurs slikanja za odrasle. Iako nikada nije težila akademskom životu, ona kao imenovana kustosica mora organizovati nadolazeću izložbu. Kad jedan umjetnik odustane, Harper pokušava pronaći zamjenu i nada se da će to biti čovjek na kojeg je doslovno naletjela i koji će postati njen šetač sa psima, Tom čijem se umjetničkom djelu zaista divi. Tom je počeo sa slikanjem radi terapije i slika samo za sebe. No dijelom zato što ga privlači Harper, ali uglavnom zbog plaćanja računa pristaje izložiti svoje umjetničko djelo. Kako se izložba bliži, Harper i Tom počinju se zaljubljivati, a ono što je prikazano od Tomovih umjetničkih djela privlači pažnju nekih uticajnih ljudi u svijetu umjetnosti.

romantične komedije

Love, Fashion, Repeat (2022.)

Uzbudljiva romantična komedija u središtu priče ima neočekivanu romansu. Dizajnerka Lisa (Cristina Rosato) vraća se u svoj rodni grad kako bi potražila inspiraciju za svoju novu modnu liniju. No kada upozna Colina, pisca koji ima zadatak popraviti njenu biografiju, ljubav joj je posljednja stvar o kojoj razmišlja. Ali hoće li naći vremena za neočekivanu romansu?

romantične komedije

Sve ove romantične komedije, kao i svih 18 novih filmova, gledaj cijeli mjesec na Pickbox NOW!

Danas objavljeno

Kolin Farel opet je single: Ovo će obradovati mnoge dame

Vanja A

Hale Beri kao od majke rođena, nagim fotkama “zapalila” Instagram

Vanja A

DNK analiza Betovenove kose otkrila tajnu staru gotovo 200 godina

Vanja A

Ostavite komentar