Zadržite mladolik izgled - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Zadržite mladolik izgled

Tri trika koja će umanjiti znakove starenja

Uvedite ih u rutinu

Invazivni tretmani će uvek biti najefikasniji način da izbrišete godine sa vašeg lica. Međutim, ako se još uvek ne osećate spremnim za to ili jednostavno ne želite da pribegnete takvim metodama protiv starenja, onda su sledeća tri načina nešto najbolje što možete da uradite za svoj izgled:

Enzimski ili hemijski piling

Bore su možda prvi znak starenja koji vam pada na pamet, ali nije jedini. Tupa, gruba koža i smeđe mrlje su neki drugi vrlo česti znaci starenja. Da biste ih smanjili i vratili vašoj koži sjaj, jednom ili dva puta nedeljno u svoju rutinu uključite piling prirodnim enzimima ili AHA, kao što su glikolna i mlečna kiselina.

Retinol

Takođe poznat kao „čudo nege kože“, retinol nastavlja da se dokazuje kao najefikasniji aktivni sastojak u borbi protiv starenja, što čini uključivanje vitamin A kreme, ulja ili seruma, korakom o kojem se ne može pregovarati u rutini nege lica.

Električni tretmani lica

Električni tretmani lica su nova opsesija najpoznatijih holivudskih ličnosti, kao što su Margo Robi i Dženifer Lopez. Iako su to nekada bili tretmani koji su se radili isključivo u kozmetičkim salonima, danas se mogu raditi i kod kuće zahvaljujući inovativnim uređajima za negu kože.

Najbolji tretman je uvek prevencija, tako da ne preskačite svakodnevno nanošenje, ali ni naknadno obnavljanje kreme za sunčanje tokom dana, kako biste zaštitili svoju kožu od UVA zraka, koji su odgovorni za njeno starenje, i naravno od UVB zraka, koji su odgovorni za opekotine od sunca.

Alo.rs

Danas objavljeno

Namirnice koje imaju više šećera od obične čokolade

Vanja A

Stručnjaci otkrivaju kako će ti svakodnevno vježbanje pomoći da živiš duže

Vanja A

Smoothie za doručak od ovsenih pahuljica i manga

Vanja A

Ostavite komentar