17. Augusta 2023.

Za njega tvrde da je naredni Bred Pit i žene već lude

Imali smo priliku da ga vidimo u filmu “Bullet Train” sa Bredom Pitom, a sada se šuška da će Aron Tejlor Džonson (32) biti jedan od kandidata za ulogu tajnog agenta Džejmsa Bonda.

Džonson je ulogom u gorepomenutom filmskom ostvarenju osvojio srca mnogobrojne publike, a trebalo bi napomenuti i da su žene širom sveta dobile novog muškarca za kojim su poludele. Zbog izgleda, ponašanja i talenta dobio je titulu trenutno najpoželjnijeg muškarca, pa ga upoređuju sa Bredom Pitom.

Međutim, dame, moraćemo vas razočarati. Ovaj 32-godišnji glumac je odavno zauzet.

Srce ovog glumca još davno zarobila je režiserka Sem Tejlor-Džonson, a njihova ljubav uvek intrigira javnost zbog velike razlike u godinama.

Aron je suprugu Sem (55) upoznao još davne 2008. godine kada je imao svega 18 godina. U trenutku upoznavanja ova režiserka imala je već 42 godine, ali glumac tvrdi da je istog momenta kada ju je video znao da je ona njegova srodna duša i da želi sa njom da provede život:

“Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio.”

Par ima i dvoje dece – dvanaestogodišnju Vajldu i desetogodišnjeg Romija, a Sem iz prethodnog braka ima još dve ćerke.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare