Prezle odlaze u zaborav, ovaj sastojak će učiniti da ćufte budu ukusnije nego što možete da zamislite.
Za mekane i sočne ćufte potrebno je nekoliko jednostavnih sastojaka. Uz ovaj sjajni trik jelo će nestati sa tanjira brzinom svjetlosti.
Potraga za tajnim sastojkom je i zvanično prestala, u nastavku teksta saznajte šta je to što obavezno morate da dodate u vašu smesu za ćufte kako bi one bile nezaboravnog ukusa.
Ako spadate u one domaćice koje dodaju prezle u smesu, nudimo vam tri ukusnije opcije koje će ćufte učiniti nikad sočnijim.
Šta se dodaje u mleveno meso?
Crni luk
Umesto prezli koristite samlevenu glavicu crnog luka. Ne samo što se ćufte neće raspasti, već će biti i mnogo ukusnije.
Ovsene pahuljice
Ovsene pahuljice najpre potopite u mleko, pa dodajte smesu u mleveno meso.
Griz
Umesto prezli možete da stavite i griz, nekima će ukus biti isti, a nekima dosta bolji. U svakom slučaju – nećete pogrešiti.