6. Decembra 2023.

Za fudbalera zatražena maksimalna kazna zatvora

Jednom od najtrofejnijih fudbalera u istoriji Daniju Alvesu (40) prijeti maksimalna kazna zatvora.

Čuveni brazilski fudbaler od januara se nalazi u zatvoru u Barseloni nakon što je uhapšen zbog optužbi za silovanje. On se iz zatvora bori za slobodu, no najnovije vijesti nisu baš ohrabrujuće.

Advokati djevojke koja ga je optužila za silovanje zatražili su maksimalnu kaznu zatvora za legendarnog fudbalera, a to je u ovom slučaju 12 godina zatvora.   

Suđenje Alvesu trebalo bi početi 30. decembra, a sudac istrage optužio ga je u avgustu, kada je sud utvrdio kako ima dovoljno dokaza za nastavak suđenja. Alves je nekoliko puta mijenjao svoju verziju priče od kada je uhapšen, ali je ostao pro stavu kako je žena koja ga je optužila za silovanje pristala na seksualni odnos.

Takođe, tužitelji djevojke traže i da Alves isplati 150.000 evra odštete, uz zabranu bilo kakvog kontakta idućih deset godina. Osim toga, žele i da Alves bude pod nadzorom deset godina nakon završetka zatvorske kazne.

Fudaler koji je se proslavio u Barseloni nije mogao da se brani sa slobode jer je sud zaključio kako bi mogao pobjeći. Bivši brazilski reprezentativac optužen je za silovanje 31. decembra prošle godine u noćnom klubu u Barseloni.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare