6. Oktobra 2023.

Za 12 sati u Banjaluci kontrolisano 126, a kažnjeno 106 vozača

Banjalučka policija juče je za 12 sati kontrolisala 126 vozača od kojih je kažnjeno njih 106, dok su od 59 kontrolisanih pješaka svi kažnjeni.

Naime, službenici Policijske uprave Banjaluka sa ciljem održavanja i poboljšanja stanja u oblasti bezbjednosti saobraćaja  realizovali su akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na odnos vozač-pješak. 

Oni su u Banjaluci kontrolisali 169 učesnika u saobraćaju, od čega 126 vozača i 59 pješaka te je zbog počinjenih prekršaja vozačima izdato 106 prekršajnih naloga od čega 92 za prekršaje u vezi odnosa vozač-pješak. 

Kada je u pitanju Prnjavor realizovana je akcija sa akcentom na kontrolu vozača motocikla, lakih motocikala, mopeda, četvorocikla i bicikla. Kontrolisali su 18 učesnika u saobraćaju i izdali osam prekršajnih naloga po akcentu akcije, od čega četiri prekršajna naloga zbog nenošenja kacige, te dva prekršajna naloga vozačima bicikala. 

Policijska uprava Banjaluka apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske odredbe, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare