6. Jula 2023.

Xbox i Bethesda dolaze na Gamescom 2023

Potvrđeno je da će Xbox i Bethesda biti na Gamescomu 2023, što znači da će fanovi moći prisustvovati ovom događaju i možda uspeti da zaigrati Starfield pre zvaničnog objavljivanja 6. septembra. 

Gamescom je sam objavio ove vesti na svom tviter profilu. “Xbox i Bethesda će nam se pridružiti na Gamescom-u 2023. Više detalja uskoro.” 

Xbox je redovni “izlagač” na skupu u Nemačkoj i pojavljivao se svake godine, čak i u periodima kad PlayStation nije. Sony još uvek nije potvrdio svoj dolazak na Gamescom 2023. 

Sony se poslednji put pojavio 2019. godine, a kada je ovaj događaj prešao online zbog globalne pandemije, on se povukao iz ovoga i odlučio da ipak online nije za njih. Nintendo je bio u istoj situaciji, ali u Aprilu je potvrđeno da će da se vrati na Gamescom ove godine. 

Videćemo šta će Bethesda i Xbox da pokažu i predstave na ovom događaju, s obzirom da se svakako već svašta dešava ove godine. Možda je ova godina čak jedna od bitnijih za gejming industriju u poslednjih nekoliko godina. 

A s obzirom da je prošle godine na Gamescom došlo 250.000 posetiliaca, nadamo se da će ove godine, kada je konačno pandemija gotovo, biti još više posetilaca, a da će im izlagači pripremiti iznenađenja. 

Play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare