WhatsApp konačno stiže na WhatsApp - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

WhatsApp konačno stiže na WhatsApp

WhatsApp testira novi chat koji će mu omogućiti deljenje noviteta i funkcija direktno iz svoje aplikacije. Funkcija trenutno nije dostupna svima.

Korisnici WhatsAppa, koji žele da uvek budu u toku sa novim funkcijama i izmenama na platformi, uskoro bi sve te informacije mogli da dobijaju direktno u okviru svoje WhatsApp aplikacije.

Servis za razmenu poruka, koji je u vlasništvu kompanije Meta, počeo je korisnicima da isporučuje sopstveni grupni razgovor, koji će ljudima omogućiti da dobijaju informacije o WhatsAppu, kao što su vesti, nove funkcije i drugo.

Pomenuta funkcija je u pripremi već neko vreme, kako sugeriše sajt WABetaInfo, a nekim korisnicima se već prikazuje ovaj novi chat. Nažalost, razgovoru nije moguće pristupanje ručno, pa će proći izvesno vreme dok ne postane dostupan svima.

Za sada nije u potpunosti jasno za šta sve WhatsApp planira da koristi ovaj novi chat, ali prva poruka koja je objavljena u okviru njega odnosila se na poruke koje se same brišu i kako mogu da se koriste.

Danas objavljeno

Snapdragon ručna konzola?

Vanja A

Budi nostalgiju: Casio predstavio Stranger Things sat VIDEO

Vanja A

Microsoft iz Windowsa uklanja jednu važnu funkciju

V.R.

Ostavite komentar