Warhammer 40,000: Gladius i Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep besplatni do 23. marta - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Warhammer 40,000: Gladius i Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep besplatni do 23. marta

Epic Games ove nedjelje dijeli odlični Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War, a Steam Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure.

Navikli smo da Epic Games svake nedelje okači popust od 100% na jednu ili dve svoje igre. Ponekad su to osrednji naslovi, a ponekad, kao sad su to zaista odlične igre. Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War je na tapetu do 23. marta, a u isto vreme i Steam ima ozbiljne popuste, a jedan od nastavaka Borderlands serijala koji je pretvoren u zasebnu igru – Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure je takođe besplatan.

U oba slučaja dovoljno je da odete na ovaj link na Epic Games i ovaj link na Steam platformi i do 23. marta ubacite ove igre u svoju biblioteku, da biste ih zadržali zauvek.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War

Relics of War je prva potezna 4X strategija smeštena u Warhammer 40,000 univerzum u kojem se četiri frakcije bore za dominaciju u brutalnom ratu za resurse planete. Igra dozvoljava da igrate sami, ali i u kooperativnom režimu sa drugarima ili da se okušate u online borbi sa protivnicima širom planete. Na raspolaganju su vam četiri legendarne Warhammer frakcije: Astra Militarum, Space Marines, Orks ili Necrons.

Svaka frakcija ima svoj jedinstveni stil igre i različitu tehnologiju koju možete da razvijate. Na vama je da istražite nasumično generisan svet ispunjen posebnim karakteristikama i opasnim divljim životinjama koje mogu da slome moral vaše trupe. Potrebno je da obezbedite kontrolu nad moćnim drevnim artefaktima da biste dobili prednost u odnosu na rivalske frakcije.

Na vama je da izgradite gradove, zgrade i utvrđenja da proširite svoje carstvo, kako biste stvorili vojsku koja će pobediti vaše neprijatelje. Naravno, imate priliku da komandujete širokim spektrom razornog oružja, da izdajete gradske uredbe i rasporedite taktičke operacije. Jedinice heroja su posebno važne jer poseduju različite specijalne sposobnosti i mogu biti opremljene nekim od pomenutih artefakta.

Ova igra je odlično ocenjena na obe platforme, a nije previše zahtevna sa hardverske strane. Pored uobičajenih procesorskih zahteva za udobno igranje vam treba 8 GB RAM-a i neka od relativno novijih grafika sa 3 GB video memorije (Radeon RX400 serija ili GeForce 900).

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure

Tiny Tina je Lik iz Borderlands 2 koji se pokazao toliko popularnim da je osam godina kasnije oko nje napravljen zasebni serijal DLC-ova i igara u obliku Tiny Tina’s Wonderlands. Pre Wonderlands igara, ona je bila u fokusu Borderlands 2 DLC Assault on Dragon Keep. Ta ekspanzija je ponuđena kao samostalna 2021. godine, kako bi se promovisalo Wonderlands serijal. Iako ne predstavlja veliki izazov po trajanju, vredi ga proći, jer je jedan od ključnih delova Borderlands 2 ekspanzija (koja je sama po sebi najbolja Borderlands igra).https://www.youtube.com/embed/TxKrp81yXL8?feature=oembed

Assault on Dragon Keep nudi primer onoga što su Wonderlands postale – osnova Borderlands univerzuma. Naravno da postoje pištolji koji pucaju mačeve, ali i magije koje bacaju magične granate. Ako ste probali Borderlands 3 i niste zadovoljni, kao ni većina igrača Tiny Tina je osveženje koje vredi odigrati, a mnogi kažu da je ovaj nastavak bolji od najnovije Borderlands igre.

Sistemski zahtevi ove pucačine su slični onima za Warhammer: osrednji CPU, 4 GB RAM-a i DirectX 11 grafika sa 3 GB video RAM-a.

Benchmark.rs

Danas objavljeno

Zvaničnik u Indiji ispumpao jezero kako bi pronašao telefon koji mu je ispao

Vanja A

ChatGPT iOS aplikacija dostupna u preko 40 zemalja

Vanja A

FeaturePrint aplikacija tvrdi da preko jedne fotografije može da otkrije lažne proizvode

Vanja A

Ostavite komentar