1. Aprila 2023.

Vučić: Učinićemo sve da sačuvamo nezavisnost i samostalnos odlučivanja

Vučić je naglasio da Srbija, zahvaljujući politici koju vodi, najbrže napreduje u regionu, što se mnogima ne dopada, posebno onima u najbližem okruženju.

On je naveo da uglavnom ne reaguje ni na laži opozicije u Srbiji koje priznanje nezavostnosti samoproglašenog Kosova od Atine i Madrida predstavlja javnosti kao svršen čin.

Vučić je rekao da je vodeći računa o nacionalnim interesima Srbije donio odluku da se sankcije Rusiji ne uvode i da ta odluka važi i danas.

On je ponovio da Srbija ima svoju politiku i da želi da narodni pokret za državu objedini sve one koji žele samostalnu, nezavisnu, slobodnu i slobodarsku Srbiju.

– Mnogo je toga neizvijesnog, kako god to bilo i kako god to išlo treba da znate da ćemo ne zaklinjajući se, sem u Ustav Srbije, dati sve od sebe da sačuvamo svoju zemlju – rekao je Vučić obraćajući se građanima na velikom skupu u Kraljevu.

On je naglasio da će učiniti sve da dovede jednog kapitalnog investitora u Kraljevo izrazivši zadovoljstvo što kompanije “Leoni” i još jedan strani investitor tamo zapošljavaju više od 5.000 ljudi.

Obraćanjem u Kraljevu predsjednik Vučić je završio današnju posjetu Raškom okrugu.

Agencije

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare