17. Februara 2023.

Vučić u Minhenu sa Boreljom, Micotakisom i Klaverlijem

Kako je objavljeno na Instagram profilu buducnostsrbijeav sastanak je upriličen na otvaranju 59. Minhenske konferencije o bezbjednosti.

– Kratak susret sa Žozepom Boreljom. Koliko sutra očekuje nas novi sastanak i nastavak borbe za očuvanje mira i stabilnosti cijelog Zapadnog Balkana – navedno je na Instagram profilu.

Kako je ranije najavljeno predsjednik Srbije trebalo bi na marginama konferencije da se sretne i sa francuskim predsjednikom Emanuelom Makronom, njemačkim kancelarom Olafom Šolcom, kao i sa sekretarom Sjedinjenih Američkih Država Entonijem Blinkenom.

Vučić se prethodno na marginama minhenske konferencije sastao sa ministrom spoljnih poslova Ujednjenog Kraljevstva i Sjeverene Irske DŽejmsom Klaverlijem, kao i sa predsjednikom Vlade Grčke Kirjakosom Micotakisom.

Predsjednik je po dolasku u Njemačku danas poručio da ga čeka naporan dan, ali i da vjeruje da će se uspješno izboriti za interese Srbije i da će građanima moći da saopšti dobre vijesti neke danas, a neke za sedam dana koje se tiču Kosova i Metohije.

RTRS.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare