5. Juna 2023.

Vučić ima novu poruku: Građani Srbije, u srijedu…

“Prošlo je tačno deset dana od kako sam pozvao one koji protestuju i koji su iznosili određene zahteve, da dođu da razgovaramo. Nisu se javili. Nisu zainteresovani da razgovaraju. Žao mi je zbog toga i mislim da je to velika greška”, rekao je Vučić u poruci objavljenoj na instagram profilu “buducnostsrbijeav”.

“U demokratskim društvima stvari se rešavaju razgovorm. Ne rešavaju se stvari tako što ćete mene, Anu, Sinišu, bilo koga, svakoga dana nazivati nenormalnim, ludacima, ubicama, kriminalcima, pri svemu tome znajući koliko obmanjujete javnost. Stvari se rešavaju razgovorima, kompromisima i dogovorima”, naveo je Vučić.

“Pošto mi imamo sve vreme ovoga sveta, da čekamo na te razgovore, nastavićemo to da činimo jer razgovori su najvažniji. Kompromis je dobra reč uvek. Verujem da će se ipak neko ohrabriti da počne da razgovara. To će biti veliko dostignuće za naše društvo”, dodao je predsednik Srbije.

S druge strane, kako ističe, mi nemamo vremena da gubimo kada je u pitanju naša Srbija. “I zato ćemo u narednim danima izaći s novim planovima, novim programima, velikim idejama ali i izvanrednim vestima za naše građane. U sredu ćemo sve ovo o čemu govorim obelodaniti i pokazati, jer na tome vredno radimo kao tim . Ljudi će, uveren sam, biti veoma zadovoljni”, rekao je Vučić.

“Ja pozivam sve druge da radimo, da radimo, da radimo i da radimo, kao nikada do sada, još snažnije jer ćemo imarti teško vreme i oko Kosova i Metohije i oko mnogih drugih geopolitičkih pitanja. Pozivam Srbiju da se ujedini i u sredu pre dolasaka indijske predsednice ili neposredno pred njen dolazak u Beograd, građani Srbije imaće mnogo važnih vesti, kako političkih, tako i ekonomskih i svih drugih. Živela Srbija”, zaključio je Vučić.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare