7. Februara 2023.

Vrijeme je da upoznamo pravog Stalonea

Sada je i službeno objavljeno kako Sylvester Stallone i njegova porodica postaju zvijezde reality showa koji će se prikazivati na streaming platformi Paramount+. Dokumentarna serija „The Family Stallone“ bavit će se slavnom filmskom zvijezdom, njegovom suprugom i kćerkama.

U službenom opisu serije koja će imati osam epizoda navodi se:

„Stallone je dopustio da se s kamerama uđe u ono što on smatra najvećom ulogom njegovog života a to je uloga oca. Nova serija u kojoj će učestvovati njegove tri kćerke i supruga ponudit će vam mjesto za stolom jedne od najpoznatijih porodica u Hollywoodu“.

Objavljen je i foršpan koji će biti prikazan tokom televizijskog prenosa Super Bowla, 12. februara.

U nedavnom intervjuu za magazin The Hollywood Reporter Stallone je branio ideju ovog reality showa.

„Osjećam da sam puno vremena potrošio uzalud. Sada shvatam da mi je ostalo još samo nekoliko metaka u pištolju. Samo nekoliko. Kad si mlad, samo nasumično divlje pucaš i nadaš se da ćeš nešto pogoditi. Sada nemate luksuz da promašujete – posebno s porodicom i djecom. Zbog toga najviše žalim. Svi kažu: ‘Volio bih da sam više pokazivao ljubav’ ili ‘Volio bih da sam provodio više vremena s djecom.’ Ja sam dio te priče. To je jedan od razloga zašto sam želio biti dio ovog programa”.

“Mislio sam da će rijaliti biti ultimativni kućni film”, nastavio je.

“Ovo je prilika u kojoj ću biti sa svojom djecom u radnim uslovima gdje oni mogu vidjeti mene u akciji, a ja njih u akciji. Ono što ćete vidjeti je prava istina. Ovo je sjajna prilika. Ne gledam na to kao na ponižavanje zbog uspjeha. Ali svaki put kad krenete u drugom smjeru, ljudi kažu: ‘O Bože, mora da si u finansijskim problemima. Upravo suprotno”.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare