14. Aprila 2023.

Volodin: Dvostruki standardi imperije laži – SAD i EU mažu oči i Ukrajincima i svojim građanima

Da bi izbegli kritike, Vašington i Brisel objašnjavaju stanovnicima SAD i Evrope da 80 odsto izdvojenih sredstava ostaje u njihovim zemljama, primetio je Volodin. Prema njegovim rečima, na Zapadu, dok Kijevu šalju velike količine novca, svom narodu pričaju da će Kijev morati da im vrati sav novac i to s kamatama.

“A Ukrajincima se pak govori sasvim suprotno, obećavaju joj stopostotnu podršku do samog kraja”, napisao je Volodin. “Dvostruki standardi imperije laži”, dodao je.

Međutim, prema njegovim rečima, stanovnici Evrope i SAD su sve manje saglasni s politikom lidera svojih zemalja usmerenom na podršku Kijevu.

Prema rezultatima ankete koju je priložio, neodobravanje takve politike “u SAD dostiglo je 43 posto, u Britaniji – 65 posto, u Nemačkoj – 70, a u Francuskoj – 80”.

“Bajden, Makron i Šolc pokušavaju da se održe na vlasti uvlačeći građane svojih zemalja u ogromne probleme, pri tome ne razmišljaju ni o narodu Ukrajine niti o njenoj ekonomiji”, zaključio je i ponovio da su posredi dvostruki standardi i licemerje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare