8. Novembra 2023.

Vjernici bijesni zbog novog spota popularne pjevačice: Ovo je razlog

Katolici su prozvali pevačicu Sabrinu Karpenter da “moli za oproštaj” nakon što je snimila svoj najnoviji muzički spot u crkvi. Katolička crkva je čak otišla toliko daleko da je ponovo blagoslovila oltar nakon što je pop zvezda snimila svoj spot.

Za svoju pesmu, ona je plesala oko oltara u crnoj haljini od tila, okružena pastelnim leševima muškaraca koji su “umrli” ranije u spotu. Snimak je pušten za Noć veštica, a snimak je prikupio skoro pet miliona pregleda, ali i naljutio neke vernike.

Video je uznemirio vernike

Video je snimljen u Crkvi Blagoveštenja Presvete Bogorodice u Bruklinu – uz odobrenje parohije. Međutim, biskup Robert Brenan je u izjavi za Katoličku novinsku agenciju rekao da je uznemiren što je pop zvezda snimila “provokativan” muzički spot u crkvi.

“Parohija nije sledila eparhijsku politiku u pogledu snimanja na crkvenom imanju, što podrazumeva i pregled scena i scenarija”, naveo je on. Vikar monsinjor Džejmi Gigantijelo je na kraju izgubio posao zbog debakla.

Muzički spot je takođe uznemirio nekoliko članova crkve, koji su svoj bes podelili na sajtu crkve.

“Molite se da vam Bog oprosti”, “Tako sam razočaran što je župnik dozvolio da se napravi spot na svetom oltaru. Sram ga bilo”, neki su od komentara.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare