17. Februara 2023.

Više ulica i naselja u Banjaluci danas bez struje

Kako je rečeno u dijelovima naselja Ponir i Bijeli potok struje neće biti u vremenu od devet do 14 časova, zatim u dijelovima ulica Koste Vojinovića, Vojvode Pere Krece i Put banjalučkog odreda, kao i dijelovima naselja Srpske Toplice, Novoselija, Grab i Banj brdo pola časa, od devet do 9.30.

Takođe pola sata, ali u vremenu od 13.30 do 14, struje neće biti u dijelovima ulica Koste Vojinovića, Vojvode Pere Krece i Put banjalučkog odreda i dijelovima naselja Srpske Toplice, Novoselija, Grab i Banj brdo.

Dijelovi naselja Bronzani Majdan, Slavićka, Borkovići, Pervan, Goleši, Kremenovići, Obrovac, Melina, Subotica, Kmećani, Vilusi, Stratinska, Kozica i Tramošnja biće “u mraku” od 10 do 14 časova, dio ulice Od Zmijanja Rajka od devet do 15, a dio ulice Dr Jovana Raškovića od 10 do 12.

Dio naselja Bočac i dijelovi ulica Hilandarska, Unska, Zelene doline, Kosovska, Ravnih kotara, Užička, Petra Velikog, Ivana Milutinovića, Braće i sestara Oljača i Milana Rakića broj 12 struje neće biti od devet do 14.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare