17. Maja 2023.

Više nema dileme: Anđelka jednom slikom konačno otkrila pol bebe (foto)

Otkako se saznalo da je Anđelka Prpić u blagoslovenom stanju nagađanja kog je pola beba ne prestaju. Glumica je sada u poodmakloj trudnoći, pa se dolazak prinove može očekivati u svakom trenutku, a ona maksimalno uživa u porodiljskom odsustvu koje provodi u druženju sa prijateljima.

 

Upravo jedan takav trenutak videli smo na Instagram nalogu Anđelkine drugarice Marije Kilibarde koja je podelila momenat okupljanja.

Naime, glumica je uživala u društvu Anastasije Mandić i Marije Kilibarde koja je uz fotografiju napisala: “Četiri musketara” što je po mišljenju mnogih otkrio pol bebe Anđelke Prpić.

“Znači devojčica je” komentarisali su pratioci ispod slike, a Anđelka i dalje nastavlja mudro da ćuti, tako da ćemo pol bebe Anđelke Prpić saznati kroz nekoliko nedelja.

Podsetimo, domaći mediji su krajem 2022. godine preneli da je Anđelka Prpić u drugom stanju i da čeka bebu sa najboljim prijateljem bivšeg supruga.

Anđelkin izabranik Marko Žugić uspešnu karijeru je izgradio u oblasti marketinga, a priča se da je njeno srce osvojio kada su postali komšije.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare