Vil Smit potvrdio snimanje nastavka kultne komedije, bilo je odgođeno zbog šamara - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Vil Smit potvrdio snimanje nastavka kultne komedije, bilo je odgođeno zbog šamara

Američki glumac Vil Smit objavio je video na Instagramu u kojem je najavio, s kolegom Martinom Larensom, snimanje četvrtog nastavka kultne komedije ‘Bad Boys’.

Novi film se već trebao početi snimati, ali je sve odgođeno zbog incidenta s prošlogodišnje dodjele Oscara, kada je Smith pred kamerama ošamario voditelja Chrisa Rocka jer se ovaj šalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith.

Međutim, stvari su se do sada smirile i Smithove navode potvrdio je i Sony Pictures, koji je najavio da je novi nastavak u pretprodukciji. Smith i Lawrence složili su se u snimci da bi se novi nastavak trebao zvati ‘Bad Boys: For Life’, ali su brzo shvatili da se tako zvao treći nastavak pa su poručili da bi u naslovu ovaj put umjesto riječi “for” trebala pisati brojka četiri.

Smithu će ovo biti drugi značajniji film nakon incidenta na Oscarima i zabrane pojavljivanja na nagradi Akademije u sljedećih deset godina. Snimio je u međuvremenu i historijsku dramu Emancipation, u kojoj glumi afroameričkog roba u bijegu.

Izvor: index.hr 

Danas objavljeno

Kolin Farel opet je single: Ovo će obradovati mnoge dame

Vanja A

Hale Beri kao od majke rođena, nagim fotkama “zapalila” Instagram

Vanja A

DNK analiza Betovenove kose otkrila tajnu staru gotovo 200 godina

Vanja A

Ostavite komentar