27. Maja 2023.

Viki Miljković surovo iskreno o istradi, pa otkrila sa kim bi SNIMILA DUET

Viki Miljković sinoć je nastupala u jednom prestoničkom lokalu, a sa njom je pevao i pobednik “Zvezda Granda”, Nermin Handžić kog su pevačica i njen suprug prihvatili kao svog sina.

– Nermin nastupa sa mnom. Taške i ja verujemo u njega i mnogo ga forsiramo. Prepoznali smo u njemu nešto što se ne nalazi tako često. On je prvi pobednik kome sam bila mentor, pa smo Taške i ja stali iza njega nakon takmičenja. Svakodnevno ga savetujem, a za večerašnji nastup mu nisam dala nijedan savet – dodala je ona.

Nermin je otkrio da, kada boravi u Beogradu živi sa Viki Miljković i njenom porodicom, prenosi Blic.

– Za razliku od svojih kolega, imam veliku sreću što su me Violeta i Taške posle takmičenja prihvatili kao svoje drugo dete i ne odvajaju me od Andreja. Živim sa njima u Beogradu. Svaki savet koji mi daju, prihvatim od srca i stvarno se trudim da ih poslušam jer je u ovom poslu teško da se ispliva. Potpuno im verujem – ispričao je mladi Nermin.

Miljkovićeva je istakla da na estradi, kao i u svakom drugom poslu, postoji spletkarenje.

 Svuda postoji neko ko vam podmeće nogu, a tako je i i u našem poslu. Razlika je u tome što se to kod nas više zna jer smo javne ličnosti, a kod vas se dešava u zatvorenom krugu. U bilo koju firmu da uđemo, u bilo koju kompaniju, to je sasvim normalno – ispričala je Miljkovićeva.

Viki je otkrila sa kim bi volela da snimi duet.

– Ima mnogo talentovanih izvođača među mlađim generacijama, a mnoge od njih i poznajem. To su divni, mladi ljudi, perspektivni, uspešni, tako da, verovatno da bih sa mnogima od njih snimila duet. Dobra sam i sa Nućijem i sa Vojažom, Devitom, Teodorom Džehverović… Ja sam, eto, videla Devita bez maske i mnogo je lep dečko! On je mlad i vaspitan mladić – rekla je ona.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare